Sari la conținut

Momente dramatice pentru Chrissy Teigen și John Legend: au pierdut al treilea copil - “Te vom iubi întotdeauna.”

Vezi gGalerie foto

Acum câteva săptămâni, Chrissy Teigen și soțul ei, John Legend, anunțau că urmează să devină părinți pentru a treia oară. Din nefericire, lucrurile nu s-au desfășurat așa cum ar fi trebuit. După săptămâni întregi de repaus și odihnă la pat, împreună cu perfuzii și transfuzii de sânge, Chrissy a pierdut sarcina.

“Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzie de sânge. Nu a fost suficient.

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack.

Jack s-a străduit atât de tare să devină parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat”, a scris Chrissy pe pagina ei de Instagram.

Chrissy Teigen și John Legend formează un cuplu de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii: Luna, o fetiță de 4 ani și Miles, un băiețel de 2 ani.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!