Sari la conținut

Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral și-au înscris fetița la o grădiniță de stat: „La momentul ăsta nu face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic”

Andreea Ibacka și Cabral și-au înscris fetița la o grădiniță de stat și sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută.

Cei doi părinți vor să-și pregătească ambii copii pentru a deveni adulți responsabili și oameni cu valori solide. Namiko, fetița lor, merge la o grădiniță de cartier, care se află la doar câteva minute de casă.

“Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic. Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare!”, a declarat Cabral într-un interviu.

Întrebat ce educație vor ca el și Andreea să le ofere copiilor, Cabral a spus: “Cred că le oferim aceleași gânduri pe care orice român normal la cap le transmite copiilor: respectă-i pe alții, respectă-te pe tine, ai grijă de ceilalți și ai grijă și de tine!”

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!