Sari la conținut

Prima imagine cu chipul lui Zora, fetița lui Jojo! Cu cine seamănă micuța?

Deși au trecut mai bine de doi ani de la nașterea fetiței sale, Jojo a ținut chipul micuței departe de ochii publicului. Zilele trecute, însă, actrița și-a surprins prietenii virtuali, postând pe contul personal de pe Instagram prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Paul Ipate, iar comentariile apreciative au curs lanț.

Cred că este prima poză în care i se vede fața Zorei, ce scumpă e!, au scris prietenii lui Jojo.

Zora a participat la primul ei spectacol, tocmai de aceea părinții micuței au decis să marcheze într-un mod special evenimentul.

„Aseară ne-am simțit minunat la spectacolul prietenilor de la Gașca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atât de tare încât era pur și simplu atentă. A fost însă foarte fericită și a dansat la mine și la @paulipate în brațe pe rând.:), a scris Jojo cu postare.

Voi cu cine credeți că seamănă micuța frumușică?



 

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aseara ne-am simtit minunat la spectacolul prietenilor de la @gasca_zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol si a fost cuminte si uimita pe tot parcursul lui chiar daca stia toate cantecele. S-a emotionat atat de tare incat era pur si simplu atenta.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!