Sari la conținut

Shakira, despre viața de după divorț. „E bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos”

Divorță de Gerard Pique după 12 ani de relație, Shakira a povestit într-un interviu pentru Apple Music despre viața de mamă singură, cu doi copii. Cântăreața s-a destăinuit în legătură cu găsirea unui echilibru între statutul de mamă singură și cariera sa, cu Zane Lowe.

Shakira a povestit că simte cum cariera ei muzicală a înflorit acum, după despărțire. „Într-un fel, e bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos”, a declarat Shakira pentru Lowe.

Când încă ducea o viață de femeie căsătorită în Barcelona, îi era greu să muncească pentru o piesă nouă, a declarat Shakira.

„A fost un fel de relație de dragoste-ură, uneori, pentru că de fiecare dată când trebuia să fiu chemată în studio pentru a-mi face treaba, eșuam. Simțeam că îmi lăsam familia nesupravegheată. Au fost momente în care chiar nu mi-a plăcut. Știi, mă simțeam vinovată. M-am simțit sfâșiată”, a mai spus vedeta.

Dar de când s-a mutat la Miami cu fiii ei, după despărțirea de Piqué, lucrurile se simt „total diferit” a mărturisit cântăreața.

Ea a mai precizat că a avut spațiul și timpul necesar pentru a se concentra asupra muncii sale și că pregătește deja proiecte noi.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!