Sari la conținut

Un băiețel de trei ani a stricat cererea în căsătoriei a mamei sale. Cum a reușit micuțul

Un băiețel de trei ani a reușit, fără prea multe eforturi, să eclipseze momentul în care mama lui a fost cerută în căsătorie.

Allyssa Anter, mama micuțului Owen, a fost cerută de soție de tatăl copiilor ei, Kevin Przytula, într-un cadru romantic, alături de cei doi copii ai lor – Owen și Kayleigha, fetița de 11 ani responsabilă cu filmarea momentului. Numai că, în acest cadru demn de povestit și nepoților, Owen a decis că este momentul prielnic să își dea jos pantalonii și să… urineze chiar lângă ei. 

Nu mică le-a fost surprinderea celor doi când, după ce s-au îmbrățișat plini de bucurie, s-au întors către micuțul Owen, care stătea în fundulețul gol şi îşi vedea liniștit de treabă.

Important este însă că Allysa și Kevin s-au amuzat copios pe seama întâmplării și, cu atât mai mult, nu vor uita niciodată momentul cererii în căsătorie. 

După micul incident, mamă puștiului a povestit că Owen trece prin perioada în care învață să își facă nevoile la oliță și, probabil, așa se explică gestul celui mic.

Oricum ar fi, noi îi mulțumim micuțului: ne-a amuzat copios!
 
  
 

Source: Little Boy Pees While His Mom Receives Marriage Proposal by Storyful

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti