Sari la conținut

Vera, fetița cea mijlocie a Laurei Cosoi, a împlinit 3 ani: „Ești lumina noastră toată”

Vezi gGalerie foto

Vera Maria, fetița cea mijlocie a Laurei Cosoi, a împlinit 3 ani în ziua de Sf. Maria.

Cu ocazia zilei sale aniversare și onomastice, părinții micuței i-au organizat acesteia o petrecere, deși familia se afla în tranzit în București.

„A fost veselie mare în curtea noastră ieri, când am organizat o petrecere, incognito, în cinstea Verei. Și-a dorit atât de mult o petrecere de ziua ei, că efectiv nu am putut să îi refuzăm această bucurie. Deși suntem în tranzit în București, am reușit să ne adunăm și să îi îndeplinim micuței marea dorință. Și a fost cu fericire, prieteni, tort cu „leuță aurie”, baloane și multă, dar multă bucurie. Vera a fost atât de fericită că a avut această petrecere că nici măcar nu a interesat-o să-și deschidă cadourile. Ce binecuvântare pentru noi că, în această zi de mare sărbătoare să vină în lumea noastră, copilul mult iubit, Vera Maria.

La mulți ani, Vera Maria! Ești lumina noastră toată! Să fii sănătoasă, norocoasă, fericită, binecuvântată! Te iubim dincolo de tot și toate!, a scris Laura Cosoi pe contul ei de Instragram, unde a postat o serie de fotogafii de la petrecerea Verei.

La multi ani, micuțo!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!