Sari la conținut

Aeris picături – Specchiasol

Vezi gGalerie foto

Pe lângă momentele unice si pline de bucurie, primele luni din viața unui copil vin și cu multe provocări și responsabilități, iar colicile la sugari sunt una dintre aceste provocări comune cu care se confruntă multe mămici.

Nu există un remediu universal valabil la care toți bebelușii să reacționeze la fel. Astfel, mămica este pusă în situația de a testa și combina diferite soluții pentru diminuarea colicilor, de a vedea ce se potrivește mai bine micuțului și la ce remediu reacționează bebelușul mai bine. Diferențele pot să vină din tipul de alimentație, dacă este hrănit la sân sau cu formulă; alimentația mamei, în cazul în care copilul este hrănit la sân; și, bineînțeles, faptul că fiecare bebeluș este unic.

Colicile la sugari

Ce sunt colicile?

Colicile sunt spasme sau contracții ale stomacului și ale intestinului rezultate in urma acumulării de gaze în exces și care apar pe fondul unei imaturități a sistemului digestiv al bebelușului. Sistemul digestiv al bebelușilor are nevoie de o perioada de timp pentru adaptare si acomodare.

Factori care duc la apariția colicilor

Factorii care declanșează colicile

Dezvoltarea incompleta a sistemului digestiv si a tranzitului intestinal prea lent, poziția bebelușului in momentul hrănirii, un model de tetina sau biberon nepotrivit, alimentația mamei (daca bebelușul este hrănit la sân) sunt factori care pot duce la apariția colicilor.

Alimentația mamei

Un mic rol în apariția sau accentuarea colicilor la bebeluși îl poate avea si alimentația mamei, in cazul in care bebelușul este hrănit la sân. Astfel, cafeaua, băuturile alcoolice, ceapa, fasolea, varza, condimentele pot provoca micuțului colici.

Aeris picături – eficient in eliminarea colicilor

AERIS picături este un supliment alimentar cu extracte naturale si probiotice care contribuie la înlăturarea colicilor la nou-născuți, la eliminarea gazelelor și la reglarea motilității gastrointestinale.

Aeris picături este un produs 100% natural, ce poate fi administrat sugarilor încă din primele zile de viață, asigurându-i celui mic un somn liniștit și o digestie optima, lipsită de dureri si colici.

Compoziția Aeris este atent aleasa si combina beneficiile aduse de extractele naturale precum mușețel, chimen si roinița cu un probiotic deosebit de important si cu o eficienta ridicata in reducerea inflamației intestinale si înlăturarea colicilor.

Extracte naturale – mușețel, chimen, roinița

Bine-cunoscute pentru efectele lor benefice la nivel digestiv, aceste trei extracte naturale contribuie la eliminarea colicilor. Având efect calmant, antispastic, sedativ si analgezic in cazul afecțiunilor gastrointestinale, acestea reduc colicile, balonarea, flatulenta si crampele.

Probiotic – Bifidobacterium longum subspecia infantis


Un probiotic extrem de important si util in cazul nou-născuților, deoarece este printre primele specii de bacterii prietenoase care colonizează tractul digestiv al nou născuților, având ca rol mentinerea sănătății, cresterea imunitatii si reglarea tranzitului intestinal.

Acest probiotic predomina la nou-născuții hrăniți la sân, iar administrarea lui devine si mai importanta in cazul bebelușilor hrăniți cu formula, deoarece flora intestinala a acestora diferă si pot prezenta o predispoziție mai ridicata in dezvoltarea anumitor afecțiuni: dermatite, alergii, diaree sau constipație, precum si colici.
O flora intestinală dezechilibrata poate duce la apariția de: colici abdominale, tulburări de tranzit intestinal (diaree sau constipație), erupții cutanate sau alergii.

Compoziție – Aeris picături


• Mușețel – util in eliminarea disconfortului gastrointestinal
• Chimen – contribuie la eliminarea spasmelor abdominale, sprijină digestia
• Roinița – contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal
• Probiotic – Bifidobacterium infantis – susține imunitatea, reglează tranzitul, contribuie la înlăturarea colicilor

Astfel, cu o formula atent aleasa si eficienta, Aeris picături este conceput special pentru a sprijini digestia optima și pentru a înlătura disconfortul abdominal si colicile, oferind micuților si mămicilor un real ajutor în timpul episoadelor de colici.

Aeris picături este un produs Specchiasol si este disponibil in majoritatea farmaciilor din tara.

Descoperă Aeris picături și in farmaciile: Ropharma, Bebe Tei, Farmacia Tei


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!