Sari la conținut

Cadoul perfect de Crăciun? Jucăria pe care toţi copiii o iubesc, jucăria care încurajează imaginaţia!

Vezi gGalerie foto

Poate ţi se pare că mai e destul până la Crăciun, însă nu uita cât de mult ai alergat anul trecut, pentru a te asigura că îi cumperi micuţului un cadou care să nu îi ocupe inutil timpul (sau spaţiul din dormitor), ci, dimpotrivă, să îl ajute să se dezvolte într-o anumită direcţie.

Aşa ca anul acesta venim în întâmpinarea ta din timp şi îţi propunem să îi oferi copilului tău… darul imaginaţiei. Nu, nu ne referim la a-l convinge pe copil că e ceva sub brad, când de fapt nu e :), ci la un cadou util, distractiv, care să îi stimuleze imaginaţia. 

De ce este atât de important acest aspect? Pentru că, asigurându-i unui copil pârghiile prin care își exersează creativitatea, îl ajuţi să îşi dezvolte gândirea flexibilă şi comportamentul adaptiv. Iar acestea două, mai târziu, îi vor influenţa capacitatea de anticipare și de planificare.
Dar să lăsăm puţin teoria şi să îţi spunem direct ce propunere avem: un set LEGO® care ar putea fi mai mult decât o jucărie obișnuită.

Ce ne face să credem acest lucru? Faptul că jocurile LEGO®  pot fi  expresia descoperirii și dezvoltării, pot fi poarta spre o lume unică a jocului și a distracției, unde cei mici iși folosesc propria  imaginație și fantezie.

Pentru că, în definitiv, seturile LEGO® oferă nenumărate povești pe care copiii tăi le pot crea, recrea și reinterpreta la nesfarșit, chiar dacă în proces se mai rătăcește câte o piesă.

Uite la ce recomandări ne-am gândit noi - sperăm să îți fie de ajutor!

Dacă prichindelul tău are între 7 şi 14 ani şi este un aventurier curajos, un erou cu orice preț, atunci seturile LEGO® inspirate  din filmul LEGO® NINJAGO® MOVIE™ ar putea fi cadoul ideal pentru ei.

Copilul tău va deveni un ninja curajos și va trăi aventuri palpitante în fiecare zi, în siguranța casei tale.

Robotul-balaur al lui Ninja Verde (70612) îl așteaptă pe cel care l-ar putea conduce în lupta cu supremul răufăcător al orașului NINJAGO - Garmadon. Robotul-balaur are cap care se rotește, picioare poziționabile, motoare cu reacție, lansatoare ascunse și o coadă mobilă cu o lamă de aur.

Dacă cel mic are nevoie de mai multă ...”putere de foc”, atunci Robotul de foc (70615) este alegerea potrivită: o mașina uimitoare, înaltă precum zgârie-norii din orașul NINJAGO, și puternică precum o navă de luptă! Niciun răufăcător nu se poate opune acestui colos cu puteri supreme.

Oferă copilului tău darul imaginației, darul fanteziei dar oferă-ți și ție un cadou – bucuria lui, din momentul în care se uită sub brad şi i se luminează ochii.

Consultă, pentru și mai multă inspirație, aplicația catalogului LEGO®3D (disponibilă pe sistemele de operare Android și IOS).

Produsele LEGO® sunt disponibile în rețelele partenere de hipermarketuri și magazine specializate de jucării, în Magazinele Certificate LEGO din București (Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza), Ploiești (Afi Palace Ploiești), Cluj (VIVO), Brașov (Coresi), Constanța (City Park), precum și online pe: www.brickdepot.ro, www.toy-joy.ro, www.emag.ro, www.clevertoys.ro, www.elefant.ro.

Sursa foto
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!