Sari la conținut

Cleopatra Stratan, pe locul 4 în topul copiilor geniali din lume. Cum arată acum, la vârsta adolescenţei

“Ghiţă, te-aştept diseară la portiţă…” - este poate unul dintre versurile cel mai des fredonate de români, din toate timpurile. Iar după faptă… şi răsplată. Se pare că micuţa Cleopatra Stratan, fetiţa-minune care a cântat acest cântec pe zeci scene, când avea doar trei ani, figurează acum într-un clasament al copiilor geniali.

Cleopatra Stratan (15 ani), la mai bine de 12 ani de la marea performanţă, este pe locul 4 din 10 al celor mai geniali copii din lume, într-un clasament realizat de wonderslist.com, site american renumit în întreaga lume pentru topurile realizate din diverse domenii.

În funcţie de ce criterii este Cleopatra în top? Se pare că, pentru departajare, s-a ţinut cont de mai mult performanțe: a cântat, la numai trei ani, o melodie de-a sa pentru suma de 1.000 de euro, a susținut live un concert, timp de două ore, în fața unui public numeros, și a fost și cel mai tânăr artist premiat de MTV.

Cleopatra Stratan a revenit de curând în lumea muzicală, cu piesa “Mami”, pe care o interpretează alături de tatăl ei, Pavel Stratan, și de Cezar, frăţiorul ei, care îţi face acum debutul în muzică.

Sursa foto: Facebook

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!