Sari la conținut

Ce bloguri cititi? Eu citesc in mod constant...

Ce bloguri cititi? Eu citesc in mod constant cateva bloguri de mamici (printesaurbana, ea-si-ea, mamalutoma, sleepy00), unele de specialitate si cateva de unde ma inspir cu idei pentru activitati de joaca (jocuridestepte.blogspot.ro)

Răspunsuri
Citesc si eu cateva, dar fara legutura cu maternitatea. Calatorii, vanzari, public speaking...:D
Si eu o citesc pe printesa urbana, pe Laura Frunza, pe Bogdana Dobre, pe Ada de la injoaca.ro. De fapt pe ultimele doamne le citesc de pe vremea primei mele sarcini. Sa tot fie vreo 7 ani. In plus am blogurile culinare. E plin feed-ul meu :).
Si gangblog citesc,blogul Vandei. Sunt mai multe bloguri pe care le urmaresc,mai e si crestemoameni pe care l-am descoperit relativ recent,de cand cu povestea bulinei negre.
Printre preferate legate de copii se numara doarunscutecsa-timaipun, printesaurbana, jurnaldenutunausimamitimi, ozzy
Eu le citesc pe printesaurbana, pe bogdana dobre, pe chinezu, arhi, blogumameiincepatoare, idrilog si mai citesc si blogul meu- www.zecelucruri.ro, ca n-am de-ales :))))))
O citesc cu drag pe Otilia Mantelers, pe Raluca Jacono, pe Raluca Vasiliu, Simona Tache si Laura Frunza. Mai intru si pe Printesa urbana sau Bogdana Dobre, dar mai rar, caci in ultima perioada au multe advertoriale si mai putin continut de calitate.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!