Sari la conținut

Ce parere aveti despre dublarea alocatiei...

Ce parere aveti despre dublarea alocatiei pentru copii? (S-a aprobat suma de 84 Ron)

Răspunsuri
E mult prea putin in conditiile in care numai pe laptele praf dau pe luna 120 lei ca sa nu mai punem la socoteala pampersii , servetelele umede, hainutele! Dar tot e un prim pas facut!
Buna , sper sa fie adevarat ... oricum este o suma foarte mica , nu poti creste un copil cu aceasta suma ... se mai mira de ce a scazut natalitatea ... pai cu ce sa ii crestem , unde sa ii ducem sa muncim... alocatie mica , crese si gradinite prea putine ...
Suntem tara cu cea mai mica alocatie pentru copii. Si intr-adevar facilitatile sunt putine. Dar poate asta e un semn ca incepem sa ne respectam copiii.
aveti dreptate. dar cate familii sarace care au problema alcoolului nu traiesc pe spinarea alocatiilor de la saracii copii. ati vazut pe la stiri.
trebuia demult facuta aceasta majorare. e putin dar e bun si atat.
Este foarte mica,daca stam sa ne gandim nici macar 20 de euro nu sunt...insa tot este un pas...Oricum am inteles ca 77 dintre ei au votat contra! Ce părere sa iti mai faci?
Ma intreb daca cei 77 au copii mici sau nepoti. Sa vada cat costa o jucarie. Ca nu te poti baza pe banii aia pentru altceva.
Mirela: alocatia copiilor eu nu o consider ajutor social. Da, sunt cazuri de familii sarace care isi vor lua mai multe sticle de alcool. Dar asta nu inseamna sa nedreptatesti restul copiilor.
E un pas inainte. Se poate si mai bine!!:)
Maritul alocatiei are impact in familiile foarte sarace, unde fiecare leu este important. pentru clasa de mijloc este praf in ochi, deoarece nu acopera mai nimic din cheltuielile lunare. Statul ar trebui sa faca un calcul cu cat se consuma pe lapte praf si scutece si de-abia dupa aceea sa inainteze o suma decenta.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!