Sari la conținut

Cum procedati cu cei mici cand trebuie sa...

Cum procedati cu cei mici cand trebuie sa onorati invitatii la diverse evenimente gen nunta, botez, aniversari si trebuie sa stati si noaptea?

Răspunsuri
De cand am copiii, nu mai trebuie nimic, decat ceea ce au ei nevoie. Daca nu am o bunica disponibila, ori ii iau cu mine si stau atat cat au ei rabdare, daca nu ii las acasa cu cineva, dar la ora 9-10 suntem acasa. Asa e toata lumea multumita.
Cand era fii-mea mai mica, o lasam la ai mei. De pe 5-6 ani am inceput sa o luam cu noi, dar depinde unde este evenimentul si daca mai vin si alti copii. Au fost situatii cand am mers si cu ea si cu bebe, ca era un botez in familie si erau si ai mei acolo..Ne adaptam.
Ii las acasa cu bunicii in cazul nuntilor iar la botezuri ii luam cu noi dar nu stam foarte tarziu!
Tot timpul i-am lasat cu mama mea acasa, caci consider ca un loc asa zgomotos nu este un loc potrivit pentru un copil. I se da toto programul peste cap, el este agitat si ma agita si pe mine, asa ca nu mai pot sa ma simt bine la eveniment. Mai bine nu ma duc sau onorez cu ei doar evenimentele care au loc ziua.
Noi o luam cu noi iar cand vine ora de nani o ia bunica acasa la nani asta daca respectivul local nu are si hotel.
Nici eu nu l-am luat la astfel de evenimente. O singura data am mers la botezul unor prieteni, insa doar pe durata zilei si foarte putin pentru ca era prea mult zgomot si am considerat ca e prea multa agitatie pentru cat este el de mic. Daca bunicul nu poate sta cu el, atunci stau eu si trimit doar jumatatea semnificativa sa onoreze cu prezenta.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!