Sari la conținut

Cum reusiti sa va impartiti atributiile si sa...

Cum reusiti sa va impartiti atributiile si sa va impartiti timpul intre sot,copil,parinti,prieteni mai ales acum de cand sunteti mamica?

Răspunsuri
Buna Daniela,

In fiecare sfarsit de saptamana mergem la bunici (ambele perechi de bunici stau la tara ) le face bine copiilor sa alerge prin curte sa se joace sa ii vada , in schimb e cam obositor pentru mine tot timpul fac si desfac bagaje!
Serile ne vedem cu prietenii care au si ei copii ori mergem la un film ori ne vedem in casa copii se joaca pe langa noi si asa toata lumea e fericita ! De sot vreo doua ore pe seara dupa ce vine de la servici timp in care stam de vorba in timp ce mai spalam un vas , mai bagam o masina la spalat !
Eu reusesc sa am timp de toate (aproape toate), doar daca ma organizez foarte bine. Cat sunt ei acasa, restul ajunge pe locul doi, si le fac pe toate printre picaturi. Cand ei dorm sau nu sunt acasa lucrez, fac mancare, sortez rufe. Pe prieteni ii sun de obicei din masina (stiu ca nu e indicat, dar alt moment in care sa nu am un copil care sa traga de telefon sau de ureche nu am). Dorm 6 ore pe noapte, intrerupte de solicitarile printesei. Doar asa pot fi prezenta in viata tuturor.
Copiii sunt pe primul loc. Si ei vor afara si numai afara. Asa ca marea majoritate a timpului ne-o petrecem in parc. Ceea ce inseamna ca toate cele din casa se fac foarte complicat.
Cu prietenii mai ales la telefon sau pe email. Uneori ne mai intalnim si in timpul zilei, la masa de pranz. Familia o vad insa mai des, fiindca bunicii vin zilnic sa stea cu copiii cat sunt la serviciu.
la noi este un mic haos organizat. peste zi copiii stau cu tatal meu si el ne si gateste. in rest, in functie de cata treaba are fiecare pentru job, celalalt preia sarcinile gospodaresti. oricum, copiii ii culcam devreme. nu numai ca se odihnesc cum si cat trebuie, dar apucam si noi sa punem in ordine ce avem de facut.
Nu cred ca noi, mamicile, suntem niste supereroi, ca s ane impartim echitabil intre toti si eventual si in acelasi timp, astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit. Inevitabil, cineva va fi nemultumit, trebuie sa ne acceptam limitarile. De obicei, partenerul de viata si viata sociala au cel mai mult de suferit, caci e normal ca prioritari sa fie copiii. Insa toate la timpul lor... cand vor mai creste copiii, ne putem revansa fata de soti si prieteni.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!