Sari la conținut

Suntem mamici,insa în primul rand suntem...

Suntem mamici,insa în primul rand suntem femei. Dintr-un procent de 100% cat la % va sacrificați/ dedicati pentru copii si cat la % va dedicati timpul pentru voi înșivă ?

Răspunsuri
Cam 20-30% e timp pentru mine si restul e cu si pentru el. Eu cred ca o mama relaxata, cu toate tiglele pe casa ca sa zic asa, fara frustrari e cel mai de pret lucru pentru copil si prefer sa stau sa ma relaxez, sa citesc o carte, sa stau pe net decat sa spal, calc si gatesc (lucruri pe care in 99% din cazuri le fac impreuna cu cel mic). Am cel putin o iesire pe saptamana fara copil, in care ori ma vad cu prietenele ori ies la cumparaturi. Nu as putea renunta la timpul meu, la pasiunile mele si la restul proiectelor la care lucrez.
80% din timp il dedic in momentul asta copiilor! Vor creste si atunci o sa fie timp destul pentru alte activitati cum a fost si pana sa ii am pe ei! In putinul timp pe care il am ma rasfat iesind la o cafea cu prietenele citind o carte sau vizionand un film!
depinde. daca are dinamo meci...e 100% pentru mine. e momentul meu de refulare, e pasiunea mea. mai am vreo 0 minute dimineata cand imi beau cafeaua (nu mereu), vreo 15 cand ma machiez (nu mereu) si mai scap din cand in cand la o cafea cu prietenele. dar oricum, si cand sunt cu piticii, tot pentru mine e timpul ala...adica eu de exemplu o iau pe fii-mea cu mine la coafor/ manichiura...imi place sa facem chestii ca fetele..
Nu am vrut sa iasa asa, dar inevitabil imi impart timpul in felul urmator: 9 ore cu serviciul, 7 ore cu somnul, 2 ore cu mancarea si curatenia zilnica, 3 ore cu copii, 2 ore cu sotul si ce mai ramane cu mine ;)
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!