Sari la conținut

Vizita Papei în România - Toate școlile din Capitală vor fi închise vineri. Fiecare școală trebuie să anunțe dacă suspendă cursurile și joi

Vizita Papei în România anunță și o mini vacanță a copilașilor școlari. Inspectoratul Școlar din București a decis ca toate școlile din capitală să fie suspendate vinere, 31 mai 2019, urmând ca fiecare școală să anunțe până miercuri, 29 mai 2019, dacă își vor suspenda cursurile și în cursul zilei de joi, 30 mai.

Hotărârea ca fiecare școală să decidă dacă suspendă sau nu cursurile joi a fost luată în urma consultărilor dintre Primăria Capitalei8, Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar București.

”Pentru organizarea în condiții de siguranță a acțiunii, unitățile de învățământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs și în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administrație. Aceste unități vor informa în scris Inspectoratul Școlar al Municipiului București, până miercuri, 29 mai 2019. Lista nominală a școlilor aflate în această situație va fi afișată public pe siteul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, www.ismb.edu.ro, în data de 29 mai 2019”, arată ISMB.

Comunicatul Inspectoratului Școlar București:

”Urmare a vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la București, Comandamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului București împreună cu Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar București, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unitățile de învățământ preuniversitar, de stat și particular, în ziua de 31 mai 2019. Pentru organizarea în condiții de siguranță a acțiunii, unitățile de învățământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs și în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administrație. Aceste unități vor informa în scris Inspectoratul Școlar al Municipiului București, până miercuri, 29 mai 2019. Lista nominală a școlilor aflate în această situație va fi afișată public pe siteul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, www.ismb.edu.ro, în data de 29 mai 2019”

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!