Sari la conținut
Adrian Sita

Adrian Sita

specialist IT

Despre Adrian Sita

Descriere:

Este Head of IT Training, în cadrul Brain Concert, unul dintre principalii jucători de pe piața trainingului IT din România și partener de business oficial IBM. Până în 2014 a fost unic furnizor cursui IBM în România. În doar doi ani, Adrian Sita, trainer autorizat IBM, a reușit să dezvolte un centru de training, la standarde occidentale, cu o gamă variată de tehnologii care privesc Software și Web Development, Software Integration, Business Process Management, IBM Software și Hardware, HP, Microsoft etc.

În cadrul echipei Brain Concert susține training-uri de IBM development și administrare, metodologii Agile, SCRUM, XP și conduce echipa de trainer și de creatori de materiale de curs.

Din 2002, de la absolvirea Facultății de Automatizări și Calculatoare, din cadrul Universității Transilvania din Brașov, cu titlul de inginer diplomat, Adrian Sita a contribuit la dezvoltarea și implementarea de software pentru unele dintre cele mai mari companii din România, din diverse industrii cum ar fi, public sector, banking, petrom, automotive, telecom.

Adrian Sita este General Manager al companiei Gentlab (înființată în 2011), o companie specializată în dezvoltarea de soluții software personalizate pentru partenerii săi (serviciu de outsourcing). Pe lângă Aplicații Web Enterprise, Mobile și Aplicații Software customizate, în 2015 Gentlab începe dezvoltarea primelor produse dezvoltate in-house

Observând nevoia de adaptare a parentingului la mediul din ce în ce mai tehnologizat, Adrian Sita a pus bazele unei aplicaţii (Kinderunity) care uşurează comunicarea între părinţi şi educatori, printr-un set de funcţii inteligente. Practic, de la nevoia de a ştii ce a învăţat copilul la grădiniţă, ce a mâncat, până la dorinţa de a primi materialele de studiu de la educatori sau de a comunica în timp real cu aceştia, aceasta platform rezolvă problema transferului de informaţii între părinţi şi grădiniţă.

 


Articole Adrian Sita

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!