Sari la conținut
Simona Andreea Olteanu

Simona Andreea Olteanu

PSIHOLOGIE

Despre Simona Andreea Olteanu

Descriere:

Doctor in psihologia dezvoltarii copilului; Psihoterapeut -Specialist; Psiholog clinician specialist; Logoped

“Frumusetea interioara a semenilor mei. De aici incepe povestea mea, ca terapeut”. Andreea foloseste adesea un alt cuvant pentru terapie: ‘evolutie’, considerand ca pe acest drum, de evolutie, este impreuna cu omul din fata ei. “Este un drum pe care, de fiecare data il parcurgem impreuna. Si pe care, mai mult decat pacient si terapeut, suntem parteneri”.

Pe langa activitatea de psiholog, Andreea Olteanu este presedinte al “Asociatiei pentru dezvoltarea copilului si a familiei”. In acelasi timp este si asistent formator in consiliere in cadrul institutului SPER.

Absolventa a Facultatii de Psihologie in 2001, Andreea Olteanu si-a continuat studiile obtinand un Master in Psihoterapii cognitiv-comportamentale, urmat de un Doctorat in Psihologie cu tema “ Optimizarea Proceselor de dezvoltarea ale copiilor prescolari prin grupul experiential- unificator”. Andreea detine atestate de libera practica in: Psihoterapie experiential unificatoare centrata pe adult-copil-cuplu-familie; Consiliere psihologica – evaluarea si consilierea experiential unificatoare a copilului, adultului,cuplului si familiei; Psihologie clinica ; Psihoterapie cognitiv – comportamentala; Psihoterapie – Hipnoza clinica si terapie ericksoniana.

Andreea este mama unei fetite de 3 ani.

Mai multe despre Andreea: parintiinformati.ro; cabinetolteanu.ro


Articole Simona Andreea Olteanu

Starea de bine a mamei

Cand devenim parinti, toata atentia si concentrarea noastra sunt orientate asupra copilului si uitam deseori de noi si de nevoile noastre. Aceasta situatie reprezinta un...

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!