Sari la conținut

Placentofagia: Cum sa-ti transformi placenta in suplimente alimentare

Inapoi Inainte

Fenomenul a intrat in atentia presei in 2006, atunci cand actrita Katie Holmes si Tom Cruise, adept al Scientologiei, se pregateau sa devina parinti. Cu cateva luni inainte ca Suri sa vin ape lume, actorul din “Misiune imposibila” a declarat ca isi doreste sa manance placenta bebelusului , dupa nastere. Bineinteles, declaratia lui Tom a ajuns pe prima pagina a tuturor tabloidelor din lumea intreaga si a devenit subiectul principal in toate jurnalele de stiri. La acel moment, presa specula faptul ca intentia lui ar fi fost influentata de Biserica Scientologica, din care actorul face parte. Pana la urma, se pare ca Tom nu a consumat in niciun fel placenta fiicei sale. Foto: Hepta.ro

Articole relationate
Consumul de ouă, în timpul sarcinii: beneficii și riscuri

Consumul de ouă, în timpul sarcinii: beneficii și riscuri

Ouăle sunt printre puținele alimente pe care majoritatea oamenilor le iau în considerare, atunci când vine vorba de alimentația sănătoasă, deoarece conțin toți nutrienții esențiali, inclusiv proteine, grăsimi și minerale. O dietă sănătoasă în timpul sarcinii ar trebui să includă și ouă pentru a beneficia de nutrienții pe care le oferă.

Mergi cu copilul alergic la restaurant? Iată ce trebuie să știi

Mergi cu copilul alergic la restaurant? Iată ce trebuie să știi

Din ce în ce mai mulți copii au cel puțin un tip de alergie alimentară. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor raportează că prevalența alergiilor alimentare la copii a crescut cu 50% între 1997 și 2011. Aproximativ 40% dintre acești copii au o reacție alergică severă, astfel încât au anafilaxie și necesită tratament medical.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!