Sari la conținut

Eşti pregătită să ai un copil? Cel mai potrivit şi amuzant experiment

Dacă vă gândiţi să deveniţi părinţi, dar sunteţi speriaţi de ceea ce ar putea urma, mai ales în primul an de la naştere, vă propunem noi un test – sau mai bine spus un experiment - care cu siguranţă vă va oferi un răspuns cinstit şi îndeajuns de corect, încât să vă ajute să luaţi decizia potrivită.

#1: Ia cinci cobra şi pune-le într-un sac. Aşează sacul pe pat, întinde-te lângă el şi cântă un cântec de leagăn, pentru a linişti şopârlele. Repetă experimentul de cel puţin două ori pe zi, timp de un an.

#2: Cheltuieşte-ţi jumătate de salariu pe scutece, biberon, hăinuţe, pastile şi ceva mâncare. Şi dacă vrei şi un scaun de maşină, renunţă şi la cealaltă jumătate.

#3: Setează o alarmă pentru fiecare activitate pe care o ai de făcut, zilnic, alegând ca ringtone o sirenă extrem de zgmotoasă. Dacă în general îţi ia 20 de minute să îţi aranjezi părul, setează alarma pentru 2 minute. Dacă îţi ia 2 ore să pregăteşti cina,seteaz-o pentru 15 minute. Vrei să citeşti o carte? Mulţumeşte-te cu 5 minute! Vrei să stai pe toaletă? Haide, că îţi ajunge 1 minut!

#4: Roagă-ţi partenerul să se miorlăie de fiecare dată când îţi cere ceva, timp de 4 ani de acum încolo. Dacă vrei pauză o zi, spune-i să o ia de la capăt, pentru încă patru ani. Cu un copil nu există pauze, femeie dragă!

#5: Instruieşte-ţi partenerul să îţi spună scâncind că îi este foame ori de câte ori urcaţi în maşină, să plecaţi undeva.

#6: Scoate toate cărţile din biblioteca şi pune-le la loc imediat. Repetă activitatea zilnic, timp de 1.5 ani.

► Citeşte şi Test rapid: cât de stresat ești ca părinte?

#7: Roagă-ţi partenerul să îţi cânte refrenul lui preferat. Să o facă în maşină, în duş, în dormitor, în living, în vizite, pe stradă, în magazin, la cinema, în mall – timp de 5 luni.

#8: Fă curat în dormitor şi pune-ţi partenerul să ia toate obiectele şi să le arunce în partea cealaltă a camerei – timp de un an, zilnic! Este de ajuns!

#9: Roagă-ţi partenerul să seteze alarma la 3 ore, între 00:00 şi 06:00. De fiecare dată când o auziţi, ridicaţi-vă în fund şi staţi cu ochii deschişi pentru cel puţin 15 minute. Apoi, adormiţi la loc.

#10: Când plecaţi la drum, adăugaţi peste bagajele voastre şi două trolere goale. Aşa, ca să aveţi idee despre mărimea ideală a unui portbagaj….

#11: Dă-i partenerului mâncare cu linguriţa, de 5 ori pe zi. Roagă-l, din când în când, să se mai şi lase rugat :)

#12: Pune-ţi partenerul să îţi strănute în faţă.

#13 În final, cumpără trenuleţul Thomas şi roagă-ţi partenerul să ţi-l arunce în cap. Sau nu, de data aceasta, aruncă-i-l tu lui. Timp de 6 luni.

Dacă treceţi acest test, vă spunem: veţi fi cei mai tari părinţi!

Good luck with that!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!