Sari la conținut

buna. am si eu o intrebare. trebuia sa imi vina...

buna. am si eu o intrebare. trebuia sa imi vina menstruatia pe 15 luna asta dar nu mi.a venit. am avut contact sexual neprotejat pe 18 si 20. azi suntem in 25 si tot nu mi.a venit. oare sunt gravida?

Răspunsuri
Buna Adina! Cel mai sigur este sa-ti faci un test de sarcina. Daca trebuia sa iti vina menstruatia pe 15 perioada ta fertila a fost cel mai probabil in jur de 1 mai. Daca ai avut contact sexual in perioada aceea, este posibil sa fii insarcinata. Daca de obiecei ai un ciclu menstrual regulat, 10 zile sunt semnificative. Sfatul meu este sa mergi la farmacie si sa iti cumperi un test de sarcina. Asa scapi de indoieli.
am facut un test de sarcina joia trecuta pe 21 la doua zile dupa contactul sexual si a iesit negativ. oare l-am facut prea devreme?
Adina, da! La doua zile este mult prea devreme. Trebuie sa astepti minim 14 zile dupa un contact sexual ca organismul sa inceapa sa secrete hormonul HCG, care indica in mod clar o sarcina.
Asa cum zice Crina e nevoie sa treaca minim 14 zile de ultimul contact sexual ca sa poti depista o valoare crescuta de betahcg. Rabdare multa si sa iasa asa cum iti doresti tu!
Buna

Daca vrei sa afli mai devreme poti sa te duci sa iti faci analize ( iti ia sange )si valorile vor indica daca esti sau nu insarcinata!
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!