Sari la conținut

Buna! Eu si sotul meu am hotarit sa aducem pe...

Buna! Eu si sotul meu am hotarit sa aducem pe lume un copilas. Am urmarit perioada fertila si am avut contacte inainte si pina la ea,apoi mi—a aparut o iritatie. Cu 10 zile inainte mi—a venit menstruatia. Sunt ingrijorata, astept sa se termine si sa fac consultatie. Din ce cauza mi-a venit mai devreme? Eu sunt grupa trei negativ iar sotu poziti,poate fi si asta o problema?

Răspunsuri
Cred ca este un pic cam devreme sa te ingrijorezi. Chiar daca urmaresti perioada fertila nu ramai neaparat insarcinata din prima luna. Statistic, media minima este de 3 luni si asta daca ai 20 si ceva de ani. Desigur, este bine sa mergi la un control ca sa te asiguri ca esti sanatoasa. Iti dorim sa afli o veste buna cat mai devreme!
E foarte probabil ca pe perioada verii din cauza caldurilor prea mari ciclul menstrual sa se deregleze. Sau din cauza unor dezechilibre hormonale. Pentru linistea ta te sfatuiesc sa mergi la un consult si sa ii spui si de intentia ta de a ramane insarcinata pentru ati recomanda cateva analize, pe care eu una le consider ca fiind utile de facut inainte de a ramane insarcinata. Incompatibilitatile de rh sau de grup de sange nu ridica probleme la inceputul sarcinii, ci in trimestrul 3 si de multe ori d-abia de la a doua sarcina.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti