Sari la conținut

Buna fetelor am o intrebare, mi-a intarziat...

Buna fetelor am o intrebare, mi-a intarziat menstruatia 4 zile , si am simptome ca si cum ar trebui sa imi vina pe langa asta nu am pofta de mancare si am si o straeo stare de nervozitate , ce parere aveti ?

Răspunsuri
Poate sunt niste dereglari hormonale , mai ales daca zici ca ai o stare de nervozitate...poate de asta ti-a si intarziat de la stres. Trebuie sa iti vina in curand, daca nu...eu as face o programare la medic.
Poate fi o dereglare hormonala, asta daca sti ca nu ai avut vreun "contact" care sa-ti dea de gandit sau daca menstruatia chiar era regulata. Mai asteapta cateva zile, mai ales ca simti ca si cum ti-ar veni; daca nu, fa o programare la ginecolog. Sanatate multa!
Ai toate sansele sa fii insarcinata . Eu a facut testul la o saptamana dupa intarzierea CM si mi-a iesit pozitiv . Acum depinde de la femeie la femeie , Daca ai CM regulat atnci este posibil sa fie vorba de o sarcina , sau , poate sa fie vorba de stres , atunci cand ave un necaz si stam in sres , de multe ori CM are tendinta de a intarzia .
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!