Sari la conținut

Buna tuturor. Am nevoie de ajutor. De 4 ani eu...

Buna tuturor. Am nevoie de ajutor. De 4 ani eu si sotul meu incercam sa avem un copil, dar in zadar. Ne gandeam sa apelez la FIV, la o clinica privata. Stiu ca Gynera este cea mai buna clinica de la noi din tara pentru ca are cea mai mare rata de succes. Stiti cumva care sun preturile? Avand in vedere ca eu nu sunt din Bucuresti as vrea sa stiu pareri de la persoane care au beneficiat de serviciie clinicii.

Răspunsuri
Buna Irina, m-am gandit sa-ti scriu pentru ca am doua cunostinte care au trecut exact prin ceea ce treci tu.Nu-ti pierde sperantele pentru ca toate vin cu un scop si cu o revolvare.Ele au gasit revolvarea la dna dr. Protopopescu Denisa.Eu nu stiu sa-ti spun mai multe despre dna dr. insa poate ar fi mai bine sa te documentezi tu sau sa-i faci o vizita si sigur gasiti o rezolvare.Iti doresc sa-ti indeplinesti visul de a fi mamica cat mai repede.
Buna Irina,si eu am avut probleme si cu ajutorul unei doctore foarte bune acum sunt insarcinata in 14 sapt.Eu te pot indruma daca doresti si iti pot da mail multe detalii.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!