Sari la conținut

Buna ziua. Mi-am facut Papanicolau si mi-au au...

Buna ziua. Mi-am facut Papanicolau si mi-au au iesit analizele foarte bune. Dar totusi de ce nu reusesc sa ramana insarcinata?! Mentionez ca am 32 de ani si totusi incep sa cred ca nu pot avea copii? Ce trebuie sa mai fac? Va rog, ajutati-ma cu un sfat pentru ca sunt disperata! Dupa tot acest stres, impreuna cu sotul ne dorim sa apelam la o clinica de fertilitate. De gynera am auzit doar lucruri bune, dar as vrea sa imi spuneti si voi mai multe. E ok acolo? Ce medici imi recomandati? Stiu doar de dr. Dorina Codreanu si dr. Irina Oproiu, dar am inteles ca cel mai mult conteaza embriologul. Si oare in urma procedurilor as avea sanse sa duc o sarcina pana la capat?? Stiu ca trebuie sa facem multe analize si tratamente, dar sunt decisa sa apelez la toate masurile pentru a avea un copilas!! Doamne ajuta si speram sa fie bine. Orice sfat este binevenit!

Răspunsuri
Totul depinde in primul rand si de prima menstruatie. O regula respectata de toti medicii obstreticieni este: Un cuplu trebuie sa aiba un an de zile de incercari de a avea un copil pana sa se faca investigatii. Aveti un an decand incercati?
Draga mea aspiranta la titlul de mama, te înțeleg perfect, am fost în aceeași situație. Timp de patru ani am tot încercat sa rămân însărcinată, am aproape 31 ani, mi-am făcut toate analizele posibile...am luat tratamente destul de costisitoare, am într-adevăr o problema cu ovulația, dar degeaba, nu ma ajutat nimic! Nu am ciclul regulat deci aproape în fiecare luna credeam ca sunt însărcinată, am avut perioade de depresie, foarte nasoale. Și totuși... În vara am decis sa nu mai urmez nici un fel de tratament pentru ca multe erau pe baza de hormoni și nu am vrut să-mi umplu organismul de asa ceva. În toamna am decis sa ne mutam în alta tara, serviciul meu era destul de stresant și a apărut aceasta posibilitate. Soțul a venit în septembrie și eu în octombrie când, surpriza, am și rămas! Ideea este ca atunci când nu te gândești prea mult, se întâmplă! Eram în ziua 25 a ciclului, deci ovulația la mine nu este în ziua 13,14 ca și la majoritatea femeilor! Te-ar ajuta sa nu te axezi doar pe asta...știu ca e greu, dar uite ca merita! Îți doresc sa va ajute Dumnezeu sa va îndepliniti visul!
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!