Sari la conținut

Daca sunteti insarcinate sau veti ramane...

Daca sunteti insarcinate sau veti ramane insarcinata iar, ce tip de nastere ati alege?

Răspunsuri
La momentul acesta (am 15 sapt) optiunea mea este nastere naturala cu epidurala, insa e ipotetic deoarece nu pot sa stiu in ce stare voi fi la termen, daca voi putea naste natural etc. Sunt multi factori care influenteaza... :)
imi doresc inca un copil poate dupa ce implineste bebe 2 ani(in caz ca nu va fi o supriza sa se intample mai repede). si as alege sa nasc normal asa cum am nascut si prima data.
desi am nascut ff greu si nu as mai avea curajul de dinainte tot pe normal as merge. in caz de o complicatie apelam la cezariana
Eu sunt in asentimentul fetelor ce au lasat comentarii. Nastere naturala imi doresc. In cazul unor complicatii, apelam la cezariana.
Dupa doua operatii de cezariana, evident ca ar urma tot o operatie de cezariana. Dar doar ipotetic. Noi ne oprim la doi.
Am inteles, mamici, eu am avut o operatie de cezariana si urmatoarea vreau sa fie la fel, daca tot "stiu cu ce se mananca".Am vrut sa nasc natural insa mi sa recomandat cezariana din cateva motive.Atunci, la primul copil, aveam curaj sa nasc natural, acum nu mai am :)
Eu mi-am dorit foarte mult să nasc natural la prima sarcină și din cauza mai multor complicații apărute pe parcurs nu a mai fost posibil. Acum la a doua sarcina, aș încerca să nasc natural, chiar daca multi doctori nu sunt fani NVDC din cauza riscului destul de crescut de ruptură uterină, însă voi lasă lucrurile să evolueze de la sine și vom vedea atunci, la momentul cu pricina cum vom proceda.
Am nascut prin cezariana prima data si tot prin cezariana voi naste si acum. Pentru mine aceasta metoda este cea mai buna.
Am doua operatii de cezariana asa ca teoretic daca ar mai aparea un bebe as opta tot pentru cezariana.
Prima nastere a fost pe cale naturala..cu zile intregi de travaliu..dar am rezistat..daca ma va ajuta dzeu sa mai am un copil as alege tot natural..acel sentiment imediat dupa nastere la cateva secunde nu se compara cu nimic..si uiti de orice durere..
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti