Sari la conținut

5 motive pentru care toamna este anotimpul perfect pentru a fi însărcinată

Multe dintre femei se gândesc la momentul în care doresc ca puiul lor să se nască și ce perioade a anului să evite. Sarcina în timpul verii poate implica temperaturi mult prea ridicate, dar și umiditate, iar acest lucru cauzează umflarea picioarelor. Sarcina în perioada iernii poate implica condiții periculoase în ceea ce privește deplasarea, deoarece există riscul ca viitoarea mămică să alunece pe gheață.

Asta înseamnă că primăvara și toamna par a fi cele mai bune anotimpuri pentru a fi însărcinată. Cu toate acestea, există multe motive pentru care toamna ar putea fi cel mai bun anotimp pentru a fi însărcinată. Iată câteva dintre ele:

Toamna este răcoroasă, dar nu friguroasă

Toamna este anotimpul perfect pentru a fi gravidă. Vremea este răcoroasă, dar, totuși, nu este frig. Acest lucru este ideal pentru femeile care se simt inconfortabil din cauza temperaturilor ridicate.

Vreme de pulover

Deoarece vremea este mai rece toamna, viitoarea mamă va avea nevoie de un pulover. Poți purta pulovere pufoase și supradimensionate în care te vei simti extrem de confortabil.

Peisajul perfect pentru fotografii

Poți face pozele de maternity în cadre absolut spectaculoase.Poți adăuga dovleci și alte decoruri de toamnă pentru mai multă culoare.

Mai mult timp pentru somn

Toamna zilele devin mai scurte, iar nopțile mai lungi, deci mai mult timp pentru odihnă.

Primul Crăciun în rolul de mămică

Dacă sfârșitul sarcinii este toamna, sunt șanse mari să naști înainte de Crăciun. Ce alt cadou mai prețios ai putea să primești de la Moșul?
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!