Sari la conținut

Cinci sfaturi pentru o sarcina perfecta

Sarcina este un eveniment major in viata unei femei. Nu-i usor, dar este departe de a fi greu, daca iti acorzi putina atentie si putina grija in fiecare zi. O sarcina perfecta inseamna liniste, perseverenta, alimentatie sanatoasa, ingrijire, vizite medicale, incredere in fortele tale si in puterea ta de a fi mama si multa dragoste si... ceva in plus.

Perioada sarcinii poate sa fie perfecta daca adopti aceste cinci sfaturi simple si intelepte.

1. Implica-i si pe altii. Daca vei face in asa fel incat cei dragi tie (partenerul tau, parintii) sa fie implicati in desfasurarea sarcinii, nu doar ca-i vei ajuta sa inteleaga toate cele minunate prin care treci, dar vor deveni mai intelegatori si te vor sprijini mai mult.

Prima sarcina

2. Respect si dragoste. Nu exista context si problema care sa nu poate fi depasita cu respect reciproc si dragoste. Arata-le celor din jur dragostea ta o sa primesti inzecit dragoste de la ei. Nu uita ca unei femei insarcinate toata luma ii zambeste.

10 sfaturi pentru o sarcina perfecta
3. Aduna si pastreaza amintiri. Cand esti insarcinata, ti se pare ca aceste momente vor dura la nesfarsit. In fapt dureaza prea putin si trec foarte foarte repede. Prea repede, chiar. Asa ca aduna si pastreaza amintiri. Un jurnal de sarcina este foarte util si pentru amintirile tale si pentru medicul care te ingrijeste si pentru viitoarele sarcini. Scrie gandurile si sentimentele tale si pe cele ale celor din jurul tau. Nu in ultimul rand fa-ti poze.

Sase simptome jenante ale sarcinii

5. Bucura-ta de fiecare zi din viata ta de femeie insarcinata. Fiecare zi este unica, speciala, irepetabila si minunata. Acorde cat se poate de mult timp relatiei de cuplu si iubeste-ti partenerul cu toata inima.

"Rautatile" pe care le auzi in timpul sarcinii

Adaug, din propria experinata ca trebuie sa te culci seara impacata si linistita si sa te trezesti dimineata cu zambetul pe buze.

Sarcina usoara sa aveti!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro