Sari la conținut

Exercitii pentru sani in timpul sarcinii

Toate femeile sunt stresate cand se gandesc la cum vor arata sanii lor dupa ce trece perioada sarcinii si a alaptarii. Si nu degeaba. Pentru ca adeseori, ei vor fi mai mici decat la inceputul sarcinii, mai lasati si uneori cu vergeturi.

Acest lucru se intampla pentru ca sanii sufera transformari profunde in timpul sarcinii, si, si mai mult in timpul alaptarii. Unele femei sunt mai inclinate genetic spre aceste probleme decat altele. Foarte importanta este si forma initiala a sanilor. Daca ai sani mici, riscul ca ei sa fie lasati dupa sarcina, sau sa ai vergeturi este mai mic. Daca ai sanii mari trebuie sa ai mai mare grija, purtand sutiene adecvate tot timpul.

Oricum ar fi insa, toata lumea ar trebui sa faca exercitii speciale pentru muschii pectorali in timpul sarcinii. Sunt simple, nu iau decat cateva minute zilnic si nu pot influenta sarcina in mod negativ.

Flotari la perete

Ajuta atat muschii bratelor, cat si pe cei pectorali. Se repeta de la 5 la 20 de ori, in functie de starea ta fizica.

Pentru muschii pieptului

Iti aduci bratele in fata, presezi palmele una de alta si numeri incet pana la 5. Repeti de la 5 la 20 de ori, crescand treptat numarul de exercitii.

Postura yoga

Mai jos ai un video scurt cu 2 exercitii foarte simple, care nu necesita niciun fel de pregatire prealabila.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!