Sari la conținut

Fotografii impresionante de la o naștere cu o mamă surogat

Miracolul nașterii este același indiferent dacă vorbim despre o poveste obișnuită sau despre una în care cea care dă viață puiului de om este o mamă surogat. Însă iubirea pe care o poate surprinde aparatul de fotografiat are o altă încărcătură emoțională. Este și cazul unor imagini surprinse de o fotografă din Canada în timpul unei nașteri cu o mamă purtătoare.

Una dintre cele mai mari provocări ale unui cuplu infertil este alegerea unei mame surogat. Nu este deloc o decizie ușoară, ia până la momentul nașterii lucrurile se pot complica considerabil. Însă există și cazuri în care poveștile au un final fericit și emoționant deopotrivă. Iar fericirea mamei care își primește copilul de la cea care l-a purtat timp de nouă luni este greu de descris în cuvinte. Însă ușor de imortalizat dacă trăiești momentul.

Este și cazul fotografei Genevieve Georget care a asistat la o naștere cu o mamă surogat. Originară din Canada, Genevieve a surprins de-a lungul timpului sute de cupluri în cele mai importante momente din viața lor: logodna, căsătorie, naștere, botez… Iar fiecare poveste prezentată pe blogul personal, Fifteen:Fifty-One Photography, este însoțită și de text, nu doar de imagini.

Una dintre cele mai viralizate ședințe foto realizate de Genevive este cea a unei nașteri cu o mamă surogat. Este vorba despre Amy din Canada care a dat naștere unei fetițe minunate, Julie. Părinții biologici ai micuței sunt Hilde și Christian care au venit tocmai din Norvegia pentru a-și vedea fiica pentru prima dată.

►Citește și Fotografii uimitoare! O mămică şi-a pozat singură naşterea 

Întreaga poveste a fost surprinsă cu multă simplitate și tandrețe de către Genevieve, prezentă în sala de nașteri. Poți simți iubirea și emoția care a u pus stâpânire pe acel loc în fiecare imagine.

“Hilde și Christian au fost împinși de viață pe un drum la care nu se așteptau. Căci niciunul din noi nu se așteaptă ca pe drumul său în viață să apară cancerul și să ne ducă în direcții nebănuite, pline de greutăți. Însă, în drumul lor plin de obstacole și disperare, au întâlnit-o pe Amy. I-a luat de mână și le-a spus că nu mai trebuie să meragă singuri pe acea cale. Și, împreună, au ales un alt drum. Unul care i-a adus pe Hilde și Christina în Canada, departe de Norvegia, ca să-și întâlnească fiica mult dorită… fiica pe car Amy a purtat-o în pântece pentru ei. Pe 29 iunie 2016, o mică bebelușă a apărut pe lume și s-a transformat în esența iubirii, a ceea ce poate face iubirea”, a scris Genevieve pe blogul său.

Intră în galeria foto și vezi mai multe imagini realizate la nașterea lui Julie!

Foto: www.fifteenfiftyone.ca

Galerie foto

Articole relationate
Cum creștem copii independenți

Cum creștem copii independenți

Dacă aș fi primit câte un bănuț pentru fiecare dată în care mi s-a spus că fii-mea e prea dependentă de mine, că stă numai după fusta mea, că nu stă deloc...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti