Sari la conținut

O imagine din timpul unei operatii de cezariana face senzatie

O imagine cu adevarat uimitoare a unui copil, aflat inca in uterul mamei, care se agata de degetul medicului, face, pe buna dreptate senzatie.

Fotografia a fost facuta in sala de nasteri, in cursul unei operatii de cezariana. Medicul a facut incizia si urma procedura standard a ruperii membranelor pentru a scoate fatul din uter. Imediat ce membranele au fost rupte - pentru protectia fatului, nu se folosesc instrumente, medicul fiind cel care rupe, cu mana membranele, copilul, practic inca nenascut l-a apucat pe medic cu manuta de deget.

In sala de nastere se afla sotul viitoarei mamici care a reusit sa surprinda momentul. Si asa a venit pe lume o fetita, dar si un uluitor instantaneu.

Totul despre nastere

Imaginea a fost postata pe Facebook si de aici s-a raspandit in toata lumea. Evident ca nici noi nu putea rata acest moment. Priviti!
 Autorul fotografiei este Randy Atkins, iar ceea ce vedeti mai sus este exact imaginea postata de Atkins pe contul sau de Facebook, la cateva zile dupa venirea pe lume a fetitei, undeva dupa Craciun, anul trecut. "Un moment unic, de care imi voi aminti toata viata mea!", a scris Atkins.Aceasta este familia Atkins, acum cateva zile.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!