Sari la conținut

Telefonul îţi poate spune acum dacă eşti însărcinată

De câte ori faci un test de sarcină, cele câteva minute pe care trebuie să le aştepţi până vezi rezultatul ţi se par o eternitate. 

Acel rezultat este atât de important şi îţi schimbă viaţa în asemenea măsură încât o companie s-a gândit să facă lucrurile mai simple pentru femei: ei au conceput o aplicaţie pe telefon, First Response Pregnancy Pro, care te anunţa când este momentul să verifici rezultatul testului de sarcină.

Desigur, nu ai nevoie de o asemenea aplicaţie ca să faci un test de sarcină. Cu toate acestea este drăguţ faptul că cineva s-a gândit la noi, toate femeile care trecem prin aceste momente, şi a creeat o alertă când acestea au trecut, încercând între timp să ne facă să ne simţim bine arătându-ne video cu căţeluşi şi punându-ne o melodie linistititoare. 

În videoclipul de mai jos vedeţi cum funcţionează.

Iar apoi, după ce rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv, aplicaţia îţi oferă fel de fel de informaţii: care este data probabilă a naşterii, când ar trebui să faci prima vizită la medic, îţi spune care sunt principalele momente ale sarcinii şi care este graficul de creştere al bebeluşului. 

Cum vi se pare o asemenea aplicaţie de telefon?

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


adevarul.ro