Sari la conținut

2 zile și 2 nopți la Legoland Germania. Cum a fost experiența noastră

Încă de la începutul anului i-am promis Anei că vom merge la Legoland, cadou “întârziat” de ziua ei, că deh, în februarie opțiunile de distracție afară sunt destul de reduse. Am ales vacanța de Paște și ne-am orientat către Legoland Germania, situat destul de aproape de München, ocazie să și vizităm puțin orașul și obiectivele din zonă. Nu am mers cu așteptări la Legoland, deși am auzit păreri și păreri, mai toate prin comparație cu Disneyland. E un punct de plecare total greșit, pentru că cele două nu se pot compara. Nu pentru că ar ieși în dezavantaj vreunul din ele, ci pentru că, deși sunt două parcuri de distracție pentru familie, sunt extrem de diferite, de la poveste, la stilul de construcție și organizare, atracții, personal și multe altele. Ca să te bucuri de Legoland Germania este nevoie doar să fii prezent acolo și să profiți de tot ce descoperi.

Cum se ajunge la Legoland Germania?

Parcul de distracție este situat în orășelul Günzburg, la aproximativ 100 km de München și aceeași distanță de Stuttgart, din câte înțeleg. Noi am mers din München cu mașina închiriată (ne-a costat aproximativ 1000 de lei pentru 5 zile, un preț destul de bun, zic eu). Există și opțiunea de transport cu trenul de la Gara Centrală München până la gara din Günzburg și apoi cu autobuzele care circulă către Legoland. Pentru varianta cu mașina, prețul parcării pe zi este de 6 euro. Waze-ul își face foarte bine treaba și ajungeți în parc fără probleme.

Cât costă intrarea la Legoland Germania?

Depinde de alegerea pe care o faceți. La poartă, biletele sunt 43.50 euro/copil și 47.50 euro/adult. Dacă le luați on-line, prețul lor este mai scăzut, în funcție de numărul de bilete. Per persoană, prețul este de 37.50 euro, dacă sunt 4 persoane este de 35 de euro și dacă sunteți de la 5 în sus este 33.50 euro/persoană. Mai au și tot felul de reduceri sau gratuități, care trebuie urmărite pe site. Sau se întâmplă să nu le meargă sistemul și atunci biletele sunt mult mai ieftine, dar acestea sunt cazuri excepționale

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Pisica pe sarma

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!