Sari la conținut

Cele mai bune paste de dinți - Top 3 opțiuni

Fluorul este inclus în mod tradițional în formulele pastelor de dinți, deoarece, promovează reținerea calciului în smalțul dinților, astfel, protejându-i de carii. Această proprietate a fluorului a făcut posibilă obținerea unei reduceri semnificative a cariilor la copii și adolescenți.

Cu toate acestea, la sfârșitul procesului de maturizare a smalțului, eficacitatea fluorului brusc scade, de aceea, spre maturitate nu se recomandă utilizarea pastelor de dinți care conțin fluor în compozițiile sale. Trebuie de menționat și faptul că supradozarea de fluor poate dăuna organismului.

Reieșind din aceste considerente, oamenii de știință au elaborat o mulțime de produse destinate îngrijirii dinților fără fluor. Iar pentru comoditate, acestea pot fi procurate din magazinul online Makeup.

Pastă fără fluor de la Ecodenta

Brandul lituanian Ecodenta a elaborat o pastă de dinți fără fluor cu efect de albire care îți va oferi un zâmbet de neuitat. Produsul are la bază ingrediente naturale precum: cărbune activat și complexul Teavigo. Ingredientele active curăță ușor suprafața dinților și au grijă de cavitatea bucală, oferindu-ți un zâmbet de neuitat. Datorită proprietăților sale, produsul a fost recunoscut ca drept cea mai bună pastă de dinți pentru albire.

Pastă de dinți PRO White

Produsul conține componente inovatoare care completează microfisurile din smalțul dinților, creând un strat protector pe suprafața acestora, împiedicând pătrunderea substanțelor colorante în smalț și formarea cariilor. Formula nu conține fluor, ceea ce asigură utilizatorii săi cu o îngrijire a cavității bucale de nivel înalt, ceea ce îi permite renumele de cea mai bună pastă de dinți.

Pastă de dinți Signal White

Produsul este conceput pentru albirea delicată a dinților, având o compoziție îmbogățită cu minerale de argilă și extract de nucă de cocos. Îndepărtează eficient pigmentarea nedorită de pe dinți, iar cu o utilizare regulată îți va oferi un zâmbet strălucitor
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!