Sari la conținut

Cum au petrecut vedetele ziua de 1 iunie, alături de copiii lor

Vezi gGalerie foto

Sărbătorim ziua copilului în fiecare an, în data de 1 iunie, dar fiecare dintre noi, părinții, știm că ziua copilului este în fiecare zi. Pupici, îmbrățișări, povești înainte de culcare, toate dintre acestea sunt darurile pe care le oferim copiilor, zilnic.

Dar pentru că există o zi specială destinată doar lor, de 1 iunie, toți copiii sunt în centrul atenției. Nici vedetele de la noi nu au trecut cu vederea peste această zi importantă.

Iată cum au petrecut vedetele ziua de 1 iunie alături de puii lor și ce urări le-au transmis acestora:

Anca Sînă Serea

 

Copii am fost cu toții, însă uităm deseori că sunt în continuare. Indiferent de vârsta pe care o vom avea, părinții noștri ne vor privi mereu ca pe băiețelul sau fetița pe care o legănau să adoarmă sau pe care o duceau de mână la grădiniță. Iar noi, la rândul nostru, îi vom privi la fel pe copii, chiar dacă vor ajunge la o vârstă venerabilă. Eu cred că în sufletul fiecătui adult sălăsluiește un suflet mic de copil al cărui glas ajunge deseori înnăbușit de durere, de probleme, de rutina obositoare. Visele sale ajung prăfuite și bucuria de a privi viața și minunile sale cu ochi mari și pătrunzători se stinge, încet-încet. Vă îndemn, dragi copii de pretutindeni, mari și mici, să cântați, să râdeți, să ștergeți praful așternut pe vise și să încercați ca măcar astăzi să fiți așa cum vă doriți: liberi și senini, recunoscători pentru tot și curioși să descoperiți. Paulo Coelho a spus foarte frumos că „un copil îl poate învăța pe adult 3 lucruri: să fie fericit fără niciun motiv, să fie întotdeauna ocupat cu ceva și să știe cum să ceară din tot sufletul lui ceea ce dorește”. La mulți ani, copiii mei! #iloveyou

Andreea Bălan

 

Găsiți bebelușul zâmbăreț

Andreea Antonescu

 

La mulți ani, copil perfect! La mulți ani copiilor din noi! La mulți ani, copilărie!

Andreea Bănică

 

Lumea e a lor. La mulți ani, dragi copilași! 1 iunie cu multă joacă, veselie și iubire să aveți!

Andra

 

De Ziua Copilului, vă urez să uitați de griji și să râdeți până nu mai puteți!

Dana Rogoz

 

De 1 iunie, am încercat olăritul alături de Vlad șa Piscu, Copilul din mine e foarte fericit. La fel să fiți și voi, copii mici și copii mari! La mulți ani!

Laura Cosoi

 

Copilăria copiilor, cel mai complex și plin de însemnătate Univers! Mulțumim că ne-ați ales, puișori de stele! La mulți ani, copiilor din lumea întreagă!

Misha

 

La mulți ani, copilul meu bun! Să îți fie viața un zâmbet și o bucurie! Te iubesc! La mulți ani tuturor copiilor!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!