Sari la conținut

Tot ce trebuie să știi dacă alegi Abu Dhabi ca destinație de vacanță pentru familia ta

Abu Dhabi este paradisul parcurilor de distracții! O destinație bestială pentru familii cu copii!

Am fost cu ai mei o săptămână în Abu Dhabi. Este cel mai bogat emirat din cele șapte ale Emiratelor Arabe Unite. Am plecat cu gândul că voi sta cu burta la soare, pe plajă și că nu voi face nimic altceva decât să mă relaxez. Aveam toate premisele pentru asta: deși e iarnă și acolo, temperatura oscilează între 22 și 24 de grade, dar am avut două zile și cu 28 de grade, piscinele sunt încălzite la cele mai multe dintre hoteluri, deci totul era perfect pentru șapte zile de zăcut pe șezlong.

Doar că am descoperit că au parcuri de distracții! Multe!!! Absolut imense. O insulă întreagă a fost construită doar pentru distrat turiștii. Yas Island este incredibilă și găsiți mai jos multe informații despre aceste atracții, dar și video-uri și fotografii cu experiența noastră.

Am călătorit prin Cocktail Holidays. Ne știm de mulți ani, ne cunosc foarte bine, ne știu pretențiile, colaborăm perfect.

Am călătorit între 3 și 10 Ianuarie 2024.

4 persoane, doi adulți și doi copii- unul de 12 ani, unul de 5 ani.

Charter din București, aterizare pe Dubai. Aproape 5 ore de zbor. Există și zboruri directe București- Abu Dhabi, dar am ieșit mai bine la preț cu charterul.

Am avut transfer personalizat de la Dubai în Abu Dhabi. Mașina noastră cu șofer. Durată transfer- cam 60 min.

CAZARE- 7 nopți

Am ales hotelul Al Raha Beach Abu Dhabi. 5 stele. Piscine încălzite, plajă privată, locuri de joacă indoor și outdoor, spa, mai multe restaurante.

Citește mai mult pe taticool.eu

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!