Sari la conținut

Cartea Jungei, intr-o noua adaptare cinematografica

In 2016 vom fi iar partasti la aventurile lui Mowgli, puiul de om abandonat si crescut de lupi in jungla indiana, intr-o noua adaptare a celebrelor povestiri scrise de Rudyard Kipling in 1894!

De regia noii adaptari cinematografice se ocupa fostul actor Jon Favreau, regizorul lui Iron Man, care vine cu o noutate interesanta: filmul ni-l prezinta pe Mowgli in carne si oase, interpretat de micutul actor Neel Sethi, interactionand cu animalele realizate cu ajutorul computerului. In afara de debutantul Neel Sethi, ceilalti actori care isi imprumuta vocea animalelor sunt deja consacrati: hipnotizantul sarpe Kaa este Scarlett Johansson, Bill Murray este simapticul urs Baloo, Ben Kingsley este periculoasa Bagheera, vocea lupoaicei Raksha va fi cea a Lupitei Nyong’o, Shere Khan este Idris Elba, iar King Louie este Christopher Walker.

Cat despre povestea lui Mowgli, nu cred ca mai este cineva care sa nu o stie: Crescut de lupoaica Raksha in jungla, si prieten cu animale precum veselul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera, Mowgli va trebui sa infrunte pe regele maimutelor, pe inselatorul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle, pentru a-si regasi parintii.

Cartea junglei a mai fost adaptata sub forma de desen animat, cea mai populara fiind cea produsa de catre studiourile Disney, in 1967, animatie care este considarata si acum una dintre cele mai bune facute vreodata, fiind in topul 10 al tuturor publicatiilor de gen. De mentionat este si coloana sonora a animatiei, care contine piese devenite clasice precum "The Bare Necessities" sau "I Wan'na Be Like You". Aici gasesti alte piese memorabile din animatiile Disney, pe care nu te mai poti opri sa le fredonezi.

Nu stim daca o sa se cante si in varianta live-action, dar stim ca noul trailer arata foarte promitator. Din pacate mai avem de asteptat pana la anul, in aprilie, pentru a vedea si restul.

Articole relationate
Legea junglei

Legea junglei

Am luat azi copiii de la școală, respectiv grădi, după care am mers cu ei la supermarket, pentru o rundă de cumpărături pe repede înainte. Am pus noi în coș ce...

Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!