Sari la conținut

Jocul ANGRY BIRDS va fi transformat intr-o animatie. Iata primul trailer:

Vezi gGalerie foto

 

Doar daca nu cumva ai trait pe o insula pustie exista posibilitatea sa nu fi auzit de ANGRY BIRDS, cel mai popular joc de mobil al momentului. Pe aceasta celebritate mizeaza si producatorii de la Hollywood care s-au hotarat sa transpuna jocul intr-o animatie!

In viitorul apropiat, mai exact in luna mai a anului 2016,  vom avea sansa sa vedem conflictul dintre pasari si porcusori transpus pe marile ecrane, in varianta 3d. Nu stim inca daca popularitatea jocului garnateaza si succesul animatiei dar suntem siguri ca cei mici vor fi incantati sa vada acest filmulet. Mai ales ca scenaristii isi propun sa raspuna la o intrebare care ne macina pe toti: "De ce sunt pasarile atat de suparate?"

Actiunea din Angry Birds ne duce departe, pe o insula de vis unde traiesc doar pasari fericite. In acest paradis insa exista trei prieteni - Red, un pasaroi temperamental, Chuck si imprevizibilul Bomb - care nu si-au gasit niciodata locul. Acest lucru se va schimba  insa odata cu sosirea pe insula a porcului Leonard si a ajutoarelor sale, care poftesc la delicioasele oua ale pasarilor, acesta fiind punctul de pornire al unui razboi de proportii.

Animatia va fi regizat de catre Clay Kaytis si Fergal Reilly si vor da voce celebrelor animalute actori precum Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny BcBride, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader, s.a.

Spuneam ceva si de un trailer. Iata-l!

Cum vi se pare trailerul? V-a trezit curiozitatea? L-ati duce pe cel mic sa vizioneze animatia ANGRY BIRDS?

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!