Sari la conținut

"Nu știam că mă poți iubi atât de mult"

Vezi gGalerie foto

Pentru prima dată în România, 15 speakeri internaționali și-au unit forțele în cadrul conferinței "Understanding Human Mind", care se va desfășura la București, pe 12 și 13 iunie 2019. Din dorința de a aduce și în România tehnicile și metodele de înțelegere și potențare a minții noastre, după 3 ediții organizate la Praga și la Londra în ultimii ani, Loredana Popasav, co-organizatorul evenimentului și totodată ea însăși "antrenor de minte", argumentează:

 "Pentru că sunt româncă am vrut să aduc și în țara mea evenimentul Understanding Human Mind, așa că i-am invitat pe acești 14 reputați speakeri internaționali care vin din întreaga lume la București să ne vorbească despre magia și puterea nebănuită a minții noastre. Mintea noastră functionează mult mai bine decât ne imaginăm. Invătand și realizând principiile fundamentale de funcționare ale ei, oamenii sunt capabili să atingă performanțe extraordinare în domeniul în care doresc, în business, sport, să producă schimbări semnificative în viețile lor, să invingă stressul și circumstanțele de viată dificile, să își regăsească creativitatea, iubirea, starea de bine și pacea interioară. Despre toate acestea aflăm în cadrul conferinței "Understanding Human Mind" de la Hotel Hilton pe 12 și 13 iunie 2019."

În cadrul acestui eveniment de două zile va fi abordată o gamă largă de teme, de la  proceduri motivaționale aplicate în sport și business la tehnici folosite în psihiatrie și psihologie, teme susținute de personalităti internaționale din domeniul NLP și al dezvoltării personale, venite din diferite tări ale lumii, precum UK, Cehia, Mexic, Grecia, Slovacia și altele.

Una dintre poveștile emoționante și totodată revelatoare care ne asteaptă la Understanding Human Mind este cea a lui Ștefan Cybichowski. Fost corporatist, fost proprietar de galerie de artă și de studio de design, a condus numeraoase companii către succes, lucrând în Europa, Orientul Apropiat, Asia, America Latină și SUA.

În prezent îi antrenează pe oameni să-și exploreze adevăratul potențial din mințile lor, să-și optimizeze resursele interioare, să obtină rezultate și performanțe inimaginabile. Ștefan Cybichowsky își începe discursul cu o poveste foarte personală:

  
"Îl îngrijeam pe tatăl meu de mai bine de 15 ani, pentru că trăia într-un centru de asistentă și, pană acum câțiva ani, era în stare oarecum să aibă singur grijă de el. Pe măsură ce capacitătile lui fizice s-au diminuat, insă, medicul a pus în cele din urmă diagnosticul de  cancer intestinal și debutul demenței..."

"A încetat să mai vorbească despre grijile și neliniștile lui și a început să-și amintească de război și apoi de copilăria sa, i-am strâns mâna pentru o vreme și lacrimile au început să se rostogolească pe obraji, apoi mi-a spus: "Nu știam că mă poți iubi atât de mult" și am început să plâng și eu."

 Acestea sunt doar câteva fragmente din discursul celebrului speaker cu care ne vom întâlni pe 12 și 13 iunie 2019 în cadrul conferinței Understanding Human Mind de la Hilton Athenée Palace București.

Bilete cu 240 lei reducere pentru cititorii noștri, folosind codul "uhm" găsiti aici: http://bit.ly/UHMiabilet

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!