Sari la conținut

Regina Elisabeta a II-a și Prințul George alături de Winnie the Pooh, într-un volum de benzi desenate

Vezi gGalerie foto

Celebrul ursuleţ Winnie the Pooh, care ”împlineşte” în 2016 vârsta de 90 de ani, şi-a petrecut această aniversare, într-un nou volum de benzi desenate, alături de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, născută la rândul ei tot în anul 1926.

Potrivit Daily Mail, noul episod din această serie ilustrată a fost publicat online pe 25 mai și prezintă o nouă escpadaă a celebrului ursuleț prin Londra. Winnie, un urs maliţios şi gurmand, puţin naiv dar înzestrat cu o inimă mare, născut din imaginaţia scriitorului britanic Alan Alexander Milne, este însoţit de bunii lui prieteni, Piglet, Roo şi Eeyore, într-o nouă călătorie extraordinară.

Noua carte, care se intitulează ”Winnie the Pooh şi aniversarea regală”, este disponibilă spre lecturare - cu acces gratuit -, începând din 25 mai, pe site-ul oficial al grupului Disney. Noul volum, semnat de Jane Riordan şi ilustrat de Mark Burgess, a fost scris special pentru a sărbători cei 90 de ani de existenţă ai acestui personaj de ficţiune, dar şi în onoarea reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit şi ea în 2016 tot vârsta de 90 de ani.

Povestea începe cu sosirea ursuleţului Winnie la Palatul Buckingham, într-un autobuz imperial. Winnie reuşeşte să se strecoare prin mulţime şi să ajungă până în faţa reginei. În faţa palatului, Elisabeta a II-a, cu palton şi pălărie roşii şi un buchet de flori în mâini, îl ascultă, cu emoţie, pe ursuleţul Winnie care recită o poezie, în faţa unei mulţimi de oameni emoţionaţe.

Un băieţel care o însoţeşte pe suverană - şi care seamănă foarte bine cu prinţul George, strănepotul reginei Elisabeta a II-a -, primeşte în dar un balon roşu din partea personajului Piglet.
Winnie şi Piglet au chiar şansa de a petrece câteva momente în compania prinţului George, care pleacă apoi spre părinţii lui, ţinând în mână balonul primit de la Piglet.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe dintre ilustrațiile din noul volum de benzi desenate!

Foto: Facebook

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!