Sari la conținut

Alăptarea în public: 10 fotografii-manifest împotriva stigmatizării

Pe cât de firesc este procesul alăptării la sân, pe atât de stigmatizat a ajuns în ultimii ani atunci când vine vorba ca o femeie să-și hrănească la sân bebelușul în public. Tocmai de aceea, o fotografă origine lituaniană a surprins în această postură mai multe femei, timp de trei ani, într-un proiect absolut special – “Breastfeeding Goddesses / Zeițele alăptării”.

Fotografiile lui Ivette Ivens au făcut deja înconjurul lumii. Ea însăși mamă a doi copii, pe care i-a alăptat până la vârsta de 3 ani, lvette consideră ca mamele care alaptează ar trebui să fie văzute ca niște supereroine, iar laptele - ca superputerea pe care o au.

►Citește și Fotografii magice cu mame din lumea întreagă

"I-am alăptat pe amândoi oriunde am vrut. De la biserică până la petreceri, de la piață până la magazine elegante. Cred ca mamele ar trebui să își poată hrăni copiii oriunde vor", a declarat Ivette Ivens pentru HuffingtonPost.
Proiectul său “Breastfeeding Goddesses / Zeițele alăptării” a fost realizat în trei ani și s-a finalizat într-o carte publicată în 2015. Ivette a captat imagini spectaculoase cu femei care îşi alăptează copiii în natură sau în intimitatea locuinţei, iar prin asta, spune ea, doreşte să le reamintească unor cârcotaşi „cât de natural şi pur este acest proces absolut normal în viaţa noastră”.

Intră în galeria foto și descoperă 10 dintre cel mai spectaculoase imagini cu mămici care își alăptează copiii!

Foto: ivetteivens.com

 

Articole relationate
Rolul tatălui

Rolul tatălui

Săptămâna trecută, când am fost invitat la Antena 1, mi s-a spus că unul dintre motivele pentru care am fost invitat era că “sunt un tată care și-a asumat public...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti