Sari la conținut

Centurile de siguranță la scaunele de masă nu sunt de decor!

Din categoria ”mai bine prevenim, decât să tratăm” se dă următoarea întâmplare.

Eram în Sibiu, Tudor foarte mârâit, ba voia să mănânce, ba nu voia, ba voia în scaun, ba nu voia. La bunici, are un scaun de masă foarte solid, cu tava aia reglabilă, cum sunt multe scaune de copii. Ca să-l pui și scoți pe copil din scaun, trebuie să tragi măsuța asta, ca să aibă copilul loc să iasă. Mboon.

►Citeşte şi Te-ai întrebat dacă în excursia la muzeu copilul tău poartă centură?

Țin să menționez faptul că  eu întotdeauna îl prind pe Tudor în centuri. Unde există centuri, mă gândesc că nu le-au pus oamenii de frumusețe, ci pentru că cineva odată a căzut și și-a rupt un os. Nu vreau copilul meu nici un fir de păr să își rupă, dacă eu pot evita asta. Uneori pot. Doar că în ziua aia, mârâiala din franzelă, ba mâncase, ba nu mâncase, în sfârșit reușește mama să îl convingă să revină un pic în scaun, asta era, speram de data asta să fie câștigător!

Îl așează frumos, măsuța lui era trasă la maximum, să aibă copilul loc, și, până să apucăm să-l prindem în centuri, ăsta mic s-a întins spre partea aia cu tăvița, care s-a desprins de scaun, el a alunecat cu totul și cu capul în jos, mie mi-a stat inima.

►Citeşte şi Centura de siguranta pentru copiii de varsta scolara

(…)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!