Sari la conținut

REGULAMENT CONCURS: “Ești fotograf talentat, Barbie te-a premiat!”

SECȚIUNEA 1.ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL                       CONCURSULUI
1.1. Organizatorul concursului “Ești fotograf talentat, Barbie te-a premiat!” (numit în cele ce urmează "Concursul") este S.C. Stockdale Media Advertising SRL, cu sediul social în București, Str. Maior Ion Racoțeanu nr.8, parter, ap. 2, sector 3, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr.J40/4157/04.04.2011, având cod unic de înregistrare RO28302742, reprezentată de Anthony Stockdale, în calitate de asociat unic și administrator, (numită în continuare “Organizatorul”).
1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit în continuare "Regulamentul"), pe web-site-ul www.suntmamica.ro, fiind obligatoriu pentru toți participanții.
 
SECTIUNEA 2. PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI
2.1. Concursul este organizat și se desfășoară în perioada 15 – 21 decembrie 2014 și se adresează exclusiv participanților din Româniaîn spațiul virtual aferent web-site-ului www.suntmamica.ro, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a înceta Concursul sau de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derulării acestuia.
 
SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
3.1. Pot participa la acest Concurs numai persoanele fizice, cetățeni români, cu vârsta de 18 ani împlinită până la data de 15.12.2014, care au domiciliul stabil sau reședința pe teritoriul României și care sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament .
3.2. Nu pot participa la acest Concurs angajații Organizatorului sau cei ai companiilor implicate în realizarea Concursului, precum și rudele de gradul întai și afinii (soț/soție) acestora. 
 
3.3. Participarea la acest Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
 
SECTIUNEA 4.MECANISMUL CONCURSULUI
4.1. Pentru a se înscrie în Concurs, participanții trebuie să respecte pașii descriși în continuare:
4.1.1. Participanții trebuie să aibă 18 ani împliniți la data începerii Concursului (15.12.2014).
4.1.2. Participanții trebuie fie cetațeni români cu domiciliul stabil sau reședința pe teritoriul României.
4.1.3. Participanții trebuie să intre pe web-site-ul www.suntmamica.ro, în secțiunea Blog, accesând adresa completa: www.suntmamica.ro/blog, în postarea aferentă Concursului, pentru a vedea cum se desfașoară jocul.
4.1.4. Participanții trebuie să-și fotografieze copilul, nepoata/nepotul sau prichindelul favorit alături de păpușa preferată Barbie așteptându-l pe Moș Crăciun (obligatoriu papușa Barbie trebuie să apară în poză) și sătransmităîn perioada de Concurs poza pe adresa de e-mail:concursbarbie@gmail.com, specificând în cuprinsul e-mail-ului numele copilului, numele complet al expeditorului, e-mail-ulparticipantului la Concursși un număr de telefon la care poate fi contactat.
ATENȚIE – Datele de identificare (Nume și Prenume) ale participanților trecute în e-mail, trebuie să fie identice cu cele înregistrate în cartea de identitate, pentru a putea face dovada participării, în cazul obținerii unuia dintre premii.
Toate pozele primite, care îndeplinesc condițiile înscrierii în Concurs, vor fi postate pe web-site-ul www.suntmamica.ro, în secțiunea Blog, în spațiul alocat acestui Concurs, în ordinea cronologică a primirii lor. Vizitatorii paginii vor fi îndemnați să-și exprime opțiunea în ceeace privește poza favorită, lăsând un comentariu pe pagina de Concurs în zona marcată prin îndemnul “Comentează”. Pentru a-și putea exprima părerea, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe web-site-ul www.suntmamica.ro și să urmeze pașii solicitați în vederea postării comentariului.
Câștigătorii premiilor [câte 1(unul) premiu/participant] vor fi desemnați (în ordine descrescătoare) în baza numarului cât mai mare de aprecieri venite din partea unor persoane diferite la pozele înregistrate pe pagina de Concurs, din momentul lansării Concursului (15 decembrie – ora 10:00) și până la finalizarea acestuia (21 decembrie - ora 23:59).
 
4.1.5. Fiecare participant are dreptul de a transmite câte o singură poză realizată (nu sunt acceptate pozele descărcate de pe internet), în care să apară un singur copil alături de papușa Barbie, la adresa de e-mail specificată, în vederea înscrierii în Concurs. Nu se acceptă pozele duplicat chiar dacă sunt transmise de pe adrese de e-mail diferite și nici mai multe poze care fac referire la același copil.
 
În cazul în care, un participant dorește să înscrie mai multe poze în Concurs, reprezentând mai mulți copii, acesta trebuie să transmită câte un e-mail pentru fiecare copil în parte, atașând câte o poza reprezentativă și specificând numele copilului la care se face referire.
 
În cazul în care un participant transmite în cadrul unui singur e-mail mai multe poze cu același copil, va fi postată pe site prima poza încarcată în atașamentul e-mail-ului.
 
În cazul în care un participant transmite de pe aceeași adresă mai multe e-mail-uri în care sunt atașate poze cu un copil a carui poză a fost deja postată pe site, e-mail-urile suplimentare nu vor mai fi luate în considerare.
 
În cazul în care se ajunge la concluzia căun participant a transmis poze cu același copil în zile diferite, pe perioada Concursului, chiar dacă pozele sunt diferite, nu va fi postată decat prima poză transmisă.
 
4.1.6. Vor fi acordate 3(trei) premii diferite (premiul 1, 2 si 3) în funcție de numărul total de aprecieri venite de la persoane diferite, înregistrate de fiecare poză în parte (în ordinea descrescătoare a numărului lor) în zona de comentarii de pe pagina de Concurs.Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 22 decembrie 2014, pe pagina de Concurs.
4.1.7. În cazul în care va exista situația specială în care nu se poate face departajarea dintre 2 sau mai mulți concurenți în vederea acordării unui premiu, existând egalitate de comentarii favorabile referitoare la pozele transmise, Organizatorii Concursului vor decide care este poza câștigătoare.
În cazul în care nu vor putea fi desemnați cei 3(trei) premianți din lipsă de aprecieri acumulate în zona de comentarii, se va renunța la premiile nejustificate din lipsă de interes de participare.
4.1.8. Participanții trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile prezentului Regulament.
 
 
SECȚIUNEA 5. PREMII
5.1. În cadrul acestui Concurs vor fi acordate următoarele premii:
- Premiul 1: Păpușa Prințesa Alexa din colecția “Barbie și ușa secretă”, care cântă 2 melodii în limba româna – 1 bucată
- Premiul 2: una dintre cele 2 păpuși Nori sau Romi din colecția “Barbie și ușa secretă” – 1 bucată
- Premiul 3: Păpușa Prințesa Malucia din colecția “Barbie și ușa secretă” – 1 bucată
5.2. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în Concurs o singura poza reprezentativă/ copil. Fiecare participant are dreptul să înscrie în Concurs mai multe poze doar în cazul în care  fiecare poză este reprezentată de alt copil, în acest caz fiind obligat să trimită câte un e-mail pentru fiecare copil în parte.
5.3. Fiecare participant are dreptul să câștige un singur premiu/copil pe întreaga perioada a Concursului (15 – 21 decembrie 2014).Este interzis ca participanți diferiți să trimită aceeași poză sau ca pozele înscrise în concurs de participanți diferiți să facă referire la același copil! 
5.4. Valoarea totală estimativăa premiilor oferite este de 350 lei.
5.5. Premiile nevalidate sau neridicate nu se reportează.
5.6. Premiile sunt individuale și titlul lor nu se poate transfera altei persoane.
5.7. Premiile câștigate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se acordă contravaloarea acestora în bani. În cazul refuzului câștigătorilor de a beneficia de premii sau în cazul imposibilității validării lor conform prezentului Regulament, aceștia vor pierde dreptul de atribuire a premiilor. În asemenea cazuri, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai atribui premiile respective.
 
SECȚIUNEA 6. STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR
6.1. Câștigătorii vor fi desemnați în ziua imediat următoare finalizării Concursului, pe data de 22 decembrie 2014. Câștigătorii premiilor (câte 1(unul) premiu / participant) vor fi desemnați (în ordine descrescătoare) în baza numărului cât mai mare de aprecieri venite din partea unor persoane diferite la pozele înregistrate pe pagina de Concurs, din momentul lansării Concursului (15 decembrie – ora 10:00) și până la finalizarea acestuia (21 decembrie - ora 23:59).
 
 
SECȚIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR ȘI VALIDAREA CÂȘTIGĂTORILOR
7.1. Câștigătorii premiilor și premiile acordate fiecăruia dintre ei vor fi anunțate pe pagina de Concurs de pe web-site-ul  www.suntmamica.ro, din secțiunea Blog, în ziua imediat urmatoare finalizării Concursului (22 decembrie 2014), urmând ca aceștia să fie contactați telefonic de un reprezentant al Organizatorului  pentru a face demersurile validării și livrării premiilor.
Comisia de acordare a premiilor și de validare a câștigătorilor va fi formată din: d-na Nițescu Cristiana-Andreea, d-na Dorilă Laura-Ioana și d-na Lazăr Andreea
7.2. Pentru validarea premiilor, în ziua desemnării celor 3(trei) câștigători, aceștia inițial vor fi contactați telefonic, urmând a primi un e-mail de confirmare pe adresa cu care s-au înscris în Concurs, prin care li se va solicita furnizarea adresei poștale complete în vederea livrării premiului prin curier. În cazul în care câștigătorii nu pot fi contactați telefonic de către reprezentantul Organizatorului și nu răspund nici la e-mail-ul de confirmare în vederea validării premiilor în aceeași zi în care aceștia au fost nominalizați, premiile aferente se anulează, nefiind reportate.
7.3. Premiile vor fi livrate câștigătorilor în maxim 3 zile lucrătoare de la data validării.  
7.4. Orice   eventuală  contestație, inclusiv privind modul de validare și acordarea premiului, poate fi formulată prin trimiterea unui e-mail la adresa cristiana@stockdalemedia.com.Contestația se va soluționa în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la primire. În cazul în care contestatarul va fi nemulțumit de decizie, se va încerca rezolvarea contestației pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. 
7.5. Concursul este organizat de S.C. Stockdale Media Advertising SRL.
 
 
SECȚIUNEA 8. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORULUI
8.1. Organizatorul nu va fi făcut răspunzător pentru toate și oricare prejudiciisuferite de către câștigător, indiferent de natura acestor prejudicii, din momentul predării premiului către câștigător. 
8.2. Imposibilitatea câștigătorului de a intra în posesia oricărui premiu din cadrul acestui Concurs exonerează Organizatorul de orice răspundere.
 
SECȚIUNEA 9. TAXE ŞI IMPOZITE
Organizatorii se obligă să calculeze şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile sub formă de premii obţinute de către câştigători, în conformitate cu reglementările Codului Fiscal în vigoare, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură în legătură cu aceste venituri fiind în sarcina exclusivă a câştigătorilor.
 
SECȚIUNEA 10. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
10.1 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Organizatorul, are obligația de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care participantul le va furniza despre ei, un membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate.
 
Conform Legii nr. 677/2001, participantul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiției. Totodată, acesta are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. STOCKDALE MEDIA ADVERTISINGS.R.L. cusediul social în Str. Maior Ion Racoțeanu, nr. 8, parter, ap. 2, Sect. 3, București, România. De asemenea, participantului îi este  recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai angajaților autorizați. 
 
10.2. Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implică acceptarea necondiționată, exclusivă și irevocabilă a participanților ca numele, fotografiile și materialele filmate cu aceștia și câștigătorii să poată fi făcute publice și exploatate în orice scop inclusiv publicitar de către organizator și/sau subcontractanți ai acestuia fără nici un fel de pretenții din partea participanților și câștigătorilor, participanții și câștigătorii renunțând la a solicita organizatorului și/sau subcontractanților săi vreo sumă de bani sau vreo altă prestație din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevăzute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video și/sau fotografice conținând imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanți și câștigători), surprinse/fixate pe orice tip de suport de către organizator și/sau subcontractanții săi cu ocazia înscrierii, participării la concurs, extragerii și acordării premiilor.
 
SECȚIUNEA 11. FORȚA MAJORĂ
11.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.
11.2. Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1082 și 1083 Cod Civil. Organizatorul, dacă invocă forța majoră, este obligat să o comunice participanților la Concursul existent în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.
 
SECȚIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
12.1 Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
12.2 Regulamentul Concursului va fi disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit pe site-ul www.suntmamica.ro/blog în secțiunea de Concurs.
Tehnoredactat după modelul propus de organizator, editat şi autentificat la biroul individual notarial  MANUELA TĂBĂRAŞ din Bucureşti, Str. Arh. Grigore Ionescu   nr. 20, et. 1, sector 2, într-un exemplar original care rămâne în arhiva biroului notarial şi 4(patru) duplicate, din care unul va rămâne în arhiva biroului notarial, şi 3(trei) exemplare au fost eliberate organizatorului.
 
 
 
STOCKDALE MEDIA ADVERTISING SRL
Reprezentantă prin asociat unic și administrator,
Anthony Stockdale
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!