Sari la conținut

10 motive să-i iubești mama! Peste ani, fetița ta va ști să aprecieze bărbații adevărați!

Ești un tată implicat. Îți îmbrățișezi fetița tot timpul, ai grijă de ea, o ocrotești, îi oferi siguranță și descoperiți lucruri noi împreună. Vă creați propriile povești, în care ea știe că are tot timpul alături un mare ajutor: pe eroul care învinge toți monștrii.

Dar nu uita de mama ei.

E foarte important să rămâi la fel de atent și cu cea care i-a dat naștere.

1. Complimenteaz-o.

Chiar dacă s-a ales cu câteva kilograme în plus, de care nu mai poate scăpa după naștere. Spune-i că e frumoasă, chiar dacă, după aceeași naștere, sânii i s-au mai lăsat sau au apărut câteva riduri în plus, de la nopțile nedormite. Nici tu nu mai ești Făt-Frumosul din urmă cu câțiva ani. În plus, fetița ta va căuta atenția asta la bărbatul de lângă ea. Ca adult, nu va accepta jignirile gratuite de la „bădărani”. Va alege un bărbat care să o prețuiască pentru ce are în cap și în suflet, nu pentru aspectul fizic. Va fi puternică.

2. Strânge-o în brațe.

Fă-o și pe ea să-și reamintească faptul că acolo se simte în siguranță. Că-i e bine în brațele tale, că acela este locul pe care l-a căutat toată viața, unul dintre principalele motive pentru care te-a luat de bărbat. Peste ani, fetița ta va căuta un bărbat la fel de ocrotitor și nu va face rabat la calitate. Ori va ști să o ocrotească, ori îi va da papucii.

(..)

Citeşte mai mult pe taticool.eu
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!