Sari la conținut

Ziua în care i-am mai omorât o dată

Ar trebui să ne pregătim de vacanță, iar noi de pregătim de un nou Guvern. Și, în toată această nebunie, facem ce știm noi să facem mai bine când vine vorba de alții: îi ignorăm, pe ei și durerea lor. Zilele trecute, cei de la Asociația Colectiv GTG 3010 au postat această imagine, cu altarul din fața fostului club, cu micul nostru colț de neuitare cum l-au numit ei, care a fost vandalizat. Nu, vandalizat este un cuvânt prea blând. Niște oameni AU FURAT pozele celor care au murit în incendiul de la Colectiv sau în zilele și lunile următoare, din cauza sistemului medical dezastruos din această țară.

Haideți să mai repetăm o dată cu toții: Niște oameni au furat pozele celor care au murit în urma tragediei din Colectiv!

Citeşte şi Mai tăceți, în **** mea!

Deci noi trăim într-o țară în care nu doar că nu suntem în stare să avem grijă de copiii noștri. Trăim într-o țară în care nu avem decența să nu ne atingem de un loc care pentru cel puțin 64 de familii reprezintă ceva Sfânt, un loc la care probabil că se duc regulat pentru a încerca să fie mai aproape de cei pe care i-au pierdut pentru că…nu, stați, asta e o altă discuție, că după aproape 20 de luni nimeni nu a fost în stare să le ofere vreun răspuns.

Noi nu doar că nu încercăm să învățăm ceva din tragedia acestor oameni, noi vrem să ștergem și să rescriem istoria precum în romanul lui Orwell, astfel încât peste o vreme, nimeni să nu-și mai amintească despre Colectiv și ce a urmat după.

(…)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!