Sari la conținut

„Acesta nu este corpul de care te-ai îndrăgostit!” – răspunsul genial al tatălui s-a viralizat instant

După ce a trecut prin două naşteri, bloggeriţa australiană Laura Mazza, cunoscută şi sub numele de Mum on the Run, a început lupta cu noua imaginea corporală, deloc satisfăcătoare.

„Acesta nu este corpul de care te-ai îndrăgostit”, i-a spus bloggeriţa soţului ei într-o zi, sătulă să se lupte parcă inutil cu schimbările corporale majore survenite în ultimii trei ani.

Ce i-a răspuns soţul? Aflăm din rândurile de mai jos! Laura i-a distribuit cuvintele pe pagina personală de Facebook, iar răspunsul s-a viralizat în lumea întreagă.

"Acesta nu este corpul de care te-ai îndrăgostit, i-am spus. Corpul de care el s-a îndrăgostit era tonifiat, avea muşchi, nu avea cicatrici pe burtă, dungi pe sâni şi nici grăsime pe burtă.

Corpul de care el s-a îndrăgostit încăpea în blugi strâmţi. Intram în magazin, luam mărimea S fără să o probez şi ştiam că îmi vine perfect.

Corpul acesta nici nu mai intră în acele magazine, pentru că se mulţumeşte doar cu pantaloni sport. Corpul lui e la fel de fit ca în prima zi, al meu se schimbă zilnic şi nu în bine… Şi nu este deloc corect!

►Citeşte şi Un terapeut a răspuns la întrebarea „ce înseamnă să fii un părinte bun”, iar mesajul lui a emoţionat mamele din lumea întreagă

M-am aşezat în faţa lui, epuizată, lacrimile mi-au inundat ochii şi i-am spus: acesta nu mai este corpul de care te-ai îndrăgostit. Iar el mi-a răspuns: ai dreptate. Nu mai este corpul de care m-am îndrăgostit.

În schimb, este corpul care în care a crescut copilul nostru, care l-a hrănit, care l-a făcut să se simtă în siguranţă, care i-a dat viaţă. Corpul tău este acela de care mă îndrăgostesc zilnic.

Nu ştiam ce este dragostea, până nu am văzut acest corp şi am aflat cât de multe poate să facă, aşa că îţi mulţumesc.

Aşa că, dragă mamă, încetează să te mai ruşinezi de corpul tău, de corpul tău de mamă. Ai tot timpul din lume să renunţi la prăjituri, în viitor, dar acum trebuie să te bucuri de toate aceste clipe minunate şi de faptul că ai creat ceva care merită toate cicatricile şi vergeturile din lume.

Dacă aveai nevoie de un reminder, acesta este: corpul tău, cel pe care îl ai acum, merită toată iubirea şi aprecierea din lume"

Postarea a primit peste 40.000 de aprecieri, în doar câteva zile, şi a fost distribuit de peste 62.000 de mii de ori. Mazza, care locuieşte în Melbourne, a declarat că s-a simţit copleşită de răspunsul soţului şi că a citit cu încântare comentariile cititoarelor, rămânând impresionantă de numărul celor care şi-au etichetat partenerii."




 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!