Sari la conținut

De ce nu își mai alăptează Gabriela Priscariu Oțil bebelușul: „Mi-am propus să alăptez până la 6 luni, am reușit doar 4”

Gabriela Priscariu Oțil a fost nevoită să oprească alăptarea, pentru că a urmat un tratament împotriva gripei. Încă nu este clar dacă mămica a avut sau nu COVID-19, însă bebelușul ei a ieșit pozitiv.

Despre întreruperea alăptării și tratamentul contra virusului, Gabriela a vorbit în câteva instastory-uri.

„Am întrerupt alăptarea, am luat foarte multe pastile, mi-a fost extrem de rău. Dacă la început, treaba asta cu alăptarea mi s-a părut foarte grea, pentru că nu știam cât mănâncă copilul, plângea, e sătul, vrea să mănânce, vomita, vine laptele prea încet, prea repede. Ei bine, acum, de când îi dau doar lapte praf, realizez cât de bine era cu alăptatul, cel puțin noaptea, doar mufam copilul și atât. Acum trebuie să mă ridic, să-i fac biberonul, să-i spăl biberonul, să-l sterilizez. M-am consultat cu un medic, nu am zis de capul meu, iau pastile, nu mai alăptez. Se pare că se pune o presiune mult prea mare pe mămici cu treaba asta cu alăptatul. Fiecare face ce consideră că este mai bine pentru ea și pentru bebelușul ei. Eu mi-am propus să alăptez până la 6 luni, am reușit doar 4 și îmi pare foarte rău, dar asta este”, a povestit ea.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!