Sari la conținut

Decizia de a alăpta sau nu, este DOAR A MAMEI! Nu a vecinei, prietenei sau a grupurilor de mămici!

"Alăptez, nu alăptez!
Îmi e greu, îmi e ușor.
Toată lumea are lapte.
E un moment magic.
Nu a curs nici o picătură."

 
Anul trecut îmi scria Elena, o mămica disperată despre cât de greu i-a fost cu alăptarea celui mic și cum ajunsese să își urască copilul pentru asta. Nu, nu îl ura dar ura atât de mult momentul ‘magic’ despre care auzise încât trimitea sentimente negative către bebeluș. După ce că avea un milion de remușcări pentru tot ce simțea, primea comentarii acide pe grupurile unde posta că ar vrea să renunțe, grupuri așa zise de suport.

Mi-a scris în disperare că poate mai sunt și alte mame care simt că ea și citindu-i povestea ei, nu se vor simți cum a făcut-o ea atât de mult timp și că vor lua o decizie bună și pentru ele, nu doar pentru bebeluși.

Din păcate, mămica respectivă a citit și comentariile celor care au scris atunci la postare. Au mâhnit-o și au durut-o enorm judecățile atâtor femei care și-au dat cu pararea despre viață ei și de cât de ‘usor’ a renunțat și mai ales despre cum a putut să spună că și-a ‘urat copilul’ pentru asta.

Multe mame au povestit cât de minunat și magic a fost acest moment pentru ele, fără să se gândească că fiecare cuvânt al lor, bine intenționat de altfel, a pus multă sare pe rană deschisă a mamei, care a plâns nopți la rând.

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!