Sari la conținut

Spălarea hainelor copilului - Avertismentul în ceea ce privește folosirea balsamului de rufe, pe care fiecare părinte trebuie să-l aibă în vedere

Un purtător de cuvânt al companiei Fairy precizează: "părinții au fost avertizați să nu folosească balsam de rufe atunci când spală hainele pentru bebeluși, deoarece pot provoca iritații ale pielii."

Deyan Dimitrov, CEO Laundryheap, a declarat că părinții ar trebui „să evite utilizarea balsamului pe îmbrăcămintea și lenjeria de dormit ale bebelușilor și ale copiilor”.

Deși balsamul de rufe lasă hainele extrem de moi și le oferă un miros proaspăt, mulți părinți nu știu că unele balsamuri pentru țesături nu trebuie să fie folosite pe anumite tipuri de îmbrăcăminte. Aceasta include pijamalele și îmbrăcămintea pentru copii care au fost tratate ca fiind rezistente la foc.

Hainele pentru bebeluși sunt adesea tratate cu o acoperire rezistentă la flacără din motive de siguranță, astfel încât, dacă sunt dezlipite, materialul poate deveni mai susceptibil să ia foc în caz de accident.

Balsamul lichid Lenor include următorul avertisment: „Dedurizatorul lichid poate crește inflamabilitatea țesăturilor. Utilizarea mai mult decât recomandată poate crește acest efect. Nu utilizați acest produs pe pijamalele copiilor sau pe articole de îmbrăcăminte etichetate ca rezistente la flacără, deoarece poate reduce rezistența la flacără.”

Pe lângă dezlipirea învelișului materialului, balsamurile pentru țesături pot provoca iritații și nu trebuie utilizate pe pielea sensibilă.

Este indicat utilizarea unui balsam pentru țesături care a fost testat dermatologic și are un miros mai blând, astfel încât să nu fie prea dur când întră în contact cu pielea bebelușului.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!