Sari la conținut

Intreaba specialistul in educatie prenatala Lamaze

Dragi mamici cu burtici,

Puteti consulta acum pe suntgravida.ro un specialist in educatie prenatala Lamaze.

In saptamana  4-8 noiembrie d-na. Cristina Rus, de la Academia Burticilor,  va raspunde la intrebari legate de pregatirea pentru nastere si travaliu.

D-na. Cristina Rus susține cele 6 practici bazate pe dovezi științifice adaptate provenite de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS),  care promovează și protejază  nașterea naturala.
 
1.Travaliul începe de la sine
 
2.Libertate de mișcare în timpul travaliului
 
3.Suport continuu în travaliu
 
4.Fără intervenții de rutină
 
5.Fără poziții “întinsă pe spate”  pentru naștere
 
6.Ne- separarea mamei de copil după naștere.

 

"Numele meu este Cristina Rus  si in primul rand sunt mama, am experienta a 3 copii, respectiv 2 nasteri: una pe cale naturala iar a doua, gemeralara, prin cezariana. Consider ca as putea impartasi si cu alte mamici in devenire experienta mea practica din toti anii acestia.

In al doilea rand sunt Educator Prenatal Certificat Lamaze  (LCCE ), certificat de Lamaze International SUA, iar din experienta mea practica si teoria invatata si studiata odata cu certificarea cred ca pot veni in ajutorul viitoarelor mamici pentru a le usura calitatea de MAMA care nu este deloc simpla."

 

Pentru a adresa o intrebare doamnei Cristina Rus scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.

 

Informatii utile

- Veti primi raspunsuri de la d-na Cristina Rus daca adresati intrebarea in perioada 4-8 noiembrie

- Raspunsurile vor fi date pe site in ziua in care ati pus intrebarea.

- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Username-ul tău...

    Cand este bine sa se inceapa cursurile Lamaze si la ce ajuta ele? Pot fi de folos si in mentinerea unei greutati normale pe durata sarcinii? Multumesc

  • cristina.rus

    Momentul optim pentru inceperea cursurilor de educatie prenatala Lamaze este in intervalul 27-31 saptamani. (ca sa fie cat mai aproape de momentul nasterii sa iti fie proaspete informatiile).
    Te ajuta in primul rand pentru a stii ce sa intampla cu tine si bebe pe perioada sarcinii, pentru a nu mai avea teama de nastere pentru ca inveti cum debuteaza travaliul, ce se intampla pe perioada lui, care sunt fazele travaliului...si multe altele ..in linii mari urmatoarele:
    -transformari, anatomia si fiziologia femeii din ultimul trimestru de sarcina
    -travaliul normal
    -tehnici de respiratie, relaxare, miscare in timpul travaliului
    -nasterea normala
    -interventii medicale in timpul travaliului si nasterii
    -perioada de lauzie
    -alaptarea
    -elemente de puericultura (si multe alte subiecte in 12 ore de curs)
    Binenteles ca sunt si subiecte legate de alimentatia pe perioada sarcinii , piramida alimentara , ce si in ce proportii se mananca pentru o greutate optima .

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!