Sari la conținut

Intreaba specialistul in limbajul bebelusului, Mihaela Pintea

Dragi cititoare,
 
Puteti consulta acum pe suntmamica.ro un specialist in plansul bebelusului, astfel incat sa intelegeti imediat ce anume va comunica.
 
In saptamana 30 iunie - 4 iulie  doamna Mihaela Pintea, instructor acreditat Dunstan Baby Language, va raspunde pe suntgravida.ro si suntmamica.ro la intrebari privind plansul bebelusilor pana la 3 luni.
 
 
Dunstan Baby Language, un program revoluţionar care le permite părinţilor să înţeleagă prin sunete (plâns) specifice nevoile bebeluşilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 luni (cu potenţial de exprimare până la 12 luni), este acum disponibil şi în România, prin intermediul Mihaelei Pintea, singurul instructor acreditat DBL Baby Language din ţara noastră.
 
Învăţând metoda, părinţii vor deveni capabili să-şi liniştească bebeluşul mai repede, acesta fiind, implicit, mai fericit, mai bine îngrijit, un copil care va dormi mai mult şi va plânge mai puţin. 
 
 
 
Pentru a adresa o intrebare doamnei Mihaela Pintea scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la d-na Mihaela pintea daca adresati intrebarea in perioada 30 iunie - 4 iulie
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!